چرا فرهاد مجیدی‌ها خود را فراتر از قانون می‌دانند؟

راگامگ – زینب نثار: نزاع فرهاد مجیدی با یکی از پرسنل پلیس راهور ناجا به داغ‌ترین خبر چند روز گذشته تبدیل شد. این جنجال از استوری اینستاگرامی فرهاد مجیدی شروع و به سرعت ابعاد وسیعی پیدا کرد.

بسیاری از مقامات ارشد ناجا، رسانه‌ها و کاربران فضای مجازی به این ماجرا واکنش دادند. البته بسیاری از واکنش‌ها در حمایت از پلیس راهور ناجا بود و در سرزنشِ فرهاد مجیدی. فوتبالیست سابق و مربی فعلی تیم استقلال روز جمعه ۱۰ اسفند، یک ویدئوی کوتاه در اینستاگرامش منتشر کرد.

در این ویدئوی کوتاه، پلیسی را روبروی دوربین می‌بینیم که در حال مشاجره با فردی پشت دوربین یعنی فرهاد مجیدی است. در ویدئو، پلیس به مجیدی می‌گوید که در اتوبان با سرعت غیرمجاز در حال رانندگی بوده و باید مدارکش را نشان بدهد.

مربی استقلال به پلیس پاسخ می‌دهد که سرعتش غیرمجاز نبوده و مدارکش هم همراهش نیست. آن طور هم که از بقیه ویدئو پیداست از مجیدی خواسته شده تست الکل بدهد، اما او امتناع کرده و گفته من مربی استقلال هستم. در نهایت هم ماشین فرهاد مجیدی توقیف شده و به پارکینگ پلیس برده می‌شود.

مجیدی زیر این ویدئو در صفحه اینستاگرامش گفته سرعتش بالا نبوده و پلیس او را بی دلیل متوقف کرده است. البته وی می‌گوید در برابر دستور ماموران پلیس تمکین کرده، هم مدارکش و هم تست الکل را داده است. بر اساس ادعای فرهاد مجیدی با وجود این تمکین‌ها باز هم ماشین او توسط پلیس به پارکینگ برده شده است.

پس از انتشار ویدئوی نزاع فرهاد مجیدی با پلیس راهور، تعدادی از مقام‌های انتظامی و نظامی به آن واکنش نشان دادند. البته آقای فوتبالیست هم در اینستاگرام و برخی رسانه‌ها به این واکنش‌ها پاسخ داد.

ابتدا سردار محمدرضا مهماندار، رییس پلیس راهور تهران ضمن تایید رفتار پلیس راهور در برابر سلبریتی فوتبالی به رسانه‌ها گفت: «همه افراد در هر جایگاهی در برابر قانون یکسان هستند و باید به قانون احترام بگذارند».

بعد از این حرف‌های رییس پلیس راهور تهران، فرهاد مجیدی در مصاحبه با ایسنا گفت که سردار مهماندار به دلیل منافع سازمانی، رفتار نادرست مامورش را تایید کرده است. در ادامه مجیدی اضافه کرده بود که نحوه برخورد درست و مودبانه با شهروندان باید برای ماموران پلیس فرهنگ سازی شود.

البته سرهنگ عین الله جهانی، معاون اجتماعی پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا، ادعادی مجیدی درباره عدم تخلف و نداشتن سرعت غیرمجاز را رد کرد. سرهنگ جهانی نیز با تایید برخورد پلیس راهور با فرهاد مجیدی گفت که او ساعت ۲ بامداد جمعه (۱۰ اسفند) با سرعت ۱۳۰ کیلومتر بر ساعت در حال رانندگی بوده است. پلیس هم خودروی فرهاد مجیدی را متوقف کرده و درخواست ارائه مدارک و تست الکل کرده، اما او نه مدارک داده و نه تست الکل.

ایوب سلیمانی، جانشین فرمانده نیروی انتظامی کشور هم وارد ماجرا شده و از احتمال شکایت علیه فرهاد مجیدی خبر داد. آقای سلیمانی گفت که فیلمبرداری از پلیس و انتشار آن جرم است بنابراین با مجیدی که مرتکب این جرم شده برخورد شود.

سرلشکر محمد باقری، رییس ستاد کل نیرو‌های مسلح ایران و سرتیپ حسین اشتری، رییس پلیس کشور هم از مامور پلیس راهور حمایت کرده و او را وظیفه شناس نامیدند. برخی از حقوقدانان‌ها در گفتگو با رسانه‌ها اعلام کردند که برخورد مامور پلیس با فرهادی مجیدی قانونی بوده است. در واقع پلیس هنگامی که با راننده‌ای با سرعت غیرمجاز مواجه شده و مشکوک شود می‌تواند از راننده تست الکل بگیرد. به اعتقاد کارشناسان این حوزه، رفتار مربی استقلال خلاف قانون بوده و حتی فیلمبرداری اش از پلیس هم به نوبه خود جرم است.

پس از انتشار استوری اینستاگرام فرهاد مجیدی برخی از هواداران پرسپولیس و استقلال هم به آن واکنش نشان دادند و نزاعی بین آن‌ها در فضای مجازی راه افتاد. هواداران استقلال گفتند مامور پلیس پرسپولیسی بوده و فقط قصد آزار مربی استقلال را داشته است. در این بین استقلالی‌ها بحث محاکمه حامی مالی قبلی پرسپولیس، حسین هدایتی را هم پیش کشیده و با این حربه‌ها به تیم رقیب و هوادار‌ها حمله کردند.

هواداران پرسپولیس هم در برابر این حملات به شایعه‌های قدیمی درباره دلیل خداحافظی فرهاد مجیدی اشاره کردند. ۵ سال پیش همزمان با خداحافظی مجیدی از بازی فوتبال گفته شد او تست دوپینگش مثبت بوده و برای حفط آبرو مجبور به کنار رفتن از بازی شده است. حتی برخی از پرسپولیسی‌ها این شایعه‌های قدیمی را دستمایه طنز کردند و نوشتند فرهاد مجیدی از آن موقع دیگر از تست دادن می‌ترسد.

البته بسیاری از کاربران فضای مجازی و حتی استقلالی ها، رفتار فرهاد مجیدی در برابر پلیس را محکوم کردند. بعضی‌ها گفتند او با انتشار این ویدئو می‌خواسته احساسات هوادارن استقلال را تحریک و حمایت آن‌ها را جلب کند.

برخی هم رفتار مجیدی را از جنس برخورد‌هایی مانند رفتار نماینده سراوان در جنجال چند ماه پیش دانستند. چند ماه پیش فیلمی از نماینده سراوان منتشر شد که از کارمند حراست یک سازمان دولتی درخواستی غیرقانونی داشت. این نماینده مجلس در مواجهه با پایبندی کارمند به قانون، با الفاظ رکیکی به وی توهین کرده بود.

به نظر می‌رسد در این ماجرا اکثریت افکار عمومی، رفتار فرهادی را در برابر مامور قانون سرزنش کردند. هر چند او تصور دیگری داشته و برای جلب حمایت افکار عمومی، ویدئو را منتشر کرده است. حالا افکار عمومی از پلیس کشور می‌خواهند با رفتار خلاف قانون او برخورد کند چرا که سلبریتی‌ها باید بفهمند که تافته جدابافته نیستند. البته درگیری فیزیکی و بازداشت علیرضا حقیقی، دروازه اسبق تیم ملی با معاون تیم استقلال هم بر این ماجرا تاثیر گذاشته و رفتار‌های ضدهنجار و غیرقانونی سلبریتی‌های فوتبال باعث واکنش منفی بسیاری شده است.

ازچراخودرافراترفرهادقانونمجیدیهامیدانند
دیدگاه ها (0)
دیدگاه شما