طرز تهیه بیسکویت رزماری

مواد لازم:

    کره نرم شده : 50 گرم

     شکر دانه ریز : 4 قاشق غذاخوری

    پوست رنده شده لیمو : 1 عدد

     آب لیمو : 4 قاشق غذاخوری

     تخم مرغ , زرده و سفیده جدا شده : 1 عدد

     برگ رزماری تازه ی ریز خرد شده : 2 قاشق چای خوری

     آرد ساده , الک شده : 200 گرم

     شکر جهت پاشیدن روی بیسکویت ها : مقداری

طرز تهیه:

1. کف سینی شیرینی پزی را با کمی کره چرب نمایید .

2. در یک کاسه بزرگ , کره و شکر را آنقدر بزنید تا مخلوط کمرنگ شود و حالت پفی پیدا نماید .

3. پوست وآب لیمو را اضافه نموده , زرده تخم مرغ را بیافزایید و آنقدر بزنید تا مخلوط کاملا یکدست شود . رزماری خرد شده را ریخته و هم بزنید .

4. آرد الک شده را افزوده و به خوبی ترکیب نمایید تا خمیری نرم شکل بگیرد . روی خمیر را بپوشانید و آن را در یخچال , به مدت 30 دقیقه خنک نمایید .

5. بر روی سطحی آرد بپاشید . خمیر را پهن نموده سپس با قالب برش , تعداد 25 دایره به قطر 6 سانتیمتر از آن بریده و جدا نمایید . خمیرهای گرد را بر روی سینی های آماده شده , بچینید .

6. در یک کاسه کوچک به آرامی سفیده تخم مرغ را با یک چنگال بزنید و با استفاده از یک قلم مو آن را بر روی سطح بیسکویت ها بکشید تا براق گردند . اگر دوست داشتید کمی هم شکر ریز روی آن ها بپاشید .

7. سینی ها را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت 180 درجه سانتیگراد یا 350 درجه فارنهایت و یا عدد 4 فرهای گازی , به مدت 15 دقیقه قرار دهید تا بیسکویت ها طلایی شوند .

8. بیسکویت ها را روی یک سینی مشبک فلزی بگذارید تا قبل از سرو , کاملا خنک شوند .

توصیه سرآشپز:

بیسکویت رزماری در ظروف دربسته به مدت یک هفته قابل نگهداری می باشند .

منبع :آوای سلامتی

بیسکویتتهیهرزماریطرز
دیدگاه ها (0)
دیدگاه شما