«پودینگ نان کره‌ای» با نان بریوش

مواد لازم:

    نان بریوش : 225 گرم

    کره : 1 قاشق غذاخوری

    چیپس شکلات خالص : 50 گرم

    تخم مرغ : 1 عدد

    زرده تخم مرغ : 2 عدد

    شکر دانه ریز : 50 گرم

    شیر غلیظ شده : 410 گرم

طرز تهیه:

1. نان بریوش را به برش های باریکی بریده و کمی کره روی یک طرف آن ها بمالید .

2. نان ها را داخل ظرف نسوز بگذارید , به طوری که سمت کره زده آن ها پایین قرار بگیرد . سپس کمی چیپس شکلات , روی آن ها بپاشید .

3. همین کار را با باقیمانده نان ها انجام دهید و کار را طوری تمام نمایید که لایه آخر برش های نان قرار گیرند .

4. شکر , تخم مرغ و زرده تخم مرغ ها را با هم داخل ظرف جداگانه ای بریزید و خوب بزنید تا مخلوط شوند . شیر را داخل قابلمه کوچکی گرم نمایید تا شروع به جوشیدن نماید . سپس آن را به مایه تخم مرغ ها اضافه نمایید و با همزن خوب بزنید .

5. مایه آماده شده را روی پودینگ پخش نمایید و به مدت 5 دقیقه صبر نمایید . سپس نان ها را داخل شیر فشار دهید .

6. ظرف نسوز را داخل تابه کباب پز فر قرار دهید و تابه را پر از آب جوش نمایید طوری که تا کمر ظرف پودینگ بالا بیاید .

7. آن را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت 180 درجه سانتیگراد یا 350 درجه فارنهایت و یا عدد 4 فرهای گازی به مدت 30 دقیقه بگذارید تا مایه تخم مرغی خودش را بگیرد . قبل از سرو 5 دقیقه صبر نمایید تا سرد شود .

توصیه سرآشپز:

برای این که مقدار شکلات را در پودینگ نان کره ای دو برابر نمایید , شیر را همراه یک قاشق پودر کاکائو روی حرارت بگذارید و آن ها را هم بزنید تا زمانی که پودر کاکائو حل شود . سپس از مرحله چهارم به بعد کار را ادامه دهید.

منبع : آوای سلامتی

باپودینگکرهاینان
دیدگاه ها (0)
دیدگاه شما