طرز تهیه دسر پودینگ برشته ی میوه

طرز تهیه دسر پودینگ برشته ی میوه

مواد لازم:

     آلو , بدون هسته و خرد شده : 4 عدد

     سیب , پوست کنده و خرد شده : 2 عدد

     پودر زنجبیل : 1 قاشق چای خوری

    ماست تقریبا سفت : 600 میلی لیتر

    پودر قند الک شده : 2 قاشق غذاخوری

     اسانس بادام : 1 قاشق چای خوری

    شکر زرد کریستالی : 75 گرم

طرز تهیه:

1. آلو ها و سیب ها را با دو قاشق غذاخوری آب داخل قابلمه بریزید و 7 تا 10 دقیقه بپزید تا کمی نرم شوند . سپس زنجبیل را اضافه نمایید و خوب هم بزنید .

2. با استفاده از یک کفگیر سوراخ دار , مخلوط داخل ظرفی کم عمق و مخصوص سرو بریزید .

3. ماست , پودر قند و اسانس بادام را با هم مخلوط نمایید و روی مخلوط میوه ها بریزید تا کاملا روی آن ها را بپوشانید .

4. شکر زرد و درشت را را روی ماست بپاشید و ظرف را 3 تا 4 دقیقه داخل فر , زیر حرارت گریل بگذارید تا شکر کاملا آب شود و مانند یک لایه روی ماست , شکل بگیرد .

5. دسر را یک ساعت داخل یخچال بگذارید تا سرد شود سپس آن را سرو نمایید .

توصیه سرآشپز:

در طرز تهیه این پودینگ برشته ی میوه , می توان از هر نوع میوه مانند انواع توت یا انبه استفاده نموده , در این صورت لزومی به پختن آن ها جهت نرم شدن نیست .

منبع : آوای سلامتی

برشتهپودینگتهیهدسرطرزمیوهی
دیدگاه ها (0)
دیدگاه شما