طرز تهیه پلوی قهوه‌ ای با هویج و نخود فرنگی

مواد لازم:

    برنج قهوه‌ای            200 گرم

    روغن کنجد             4 قاشق سوپخوری

    هویج خرد کرده و پخته          2 عدد

    پیاز خرد کرده         1 عدد درشت

    کرة گیاهی               1 قاشق سوپخوری

    گلچه‌های گل کلم      150 گرم

    گوجه فرنگی خرد کرده          2 عدد

    نخود فرنگی پخته   1 پیمانه

    گشنیز خرد کرده                1 دستة کوچک

    نمک و ادویة پلوئی                به میزان لازم

 طرز تهیه:

1. برنج را بشوئید و بخیسانید. آن‌گاه در صافی بریزید. حالا در قابلمه مناسبی نیمی از روغن را بریزید و برنج را بیفزائید و یک دقیقه تفت دهید.

2. سپس به میزان کافی آب و نمک افزوده تا برنج قدری نرم و آب آن تبخیر شود. اینک به مدت 20 دقیقه برنج را دم کنید.

3. حالا هویج، پیاز، باقیمانده روغن، کره ‌گیاهی، گل کلم، گوجه‌فرنگی، نخودفرنگی، گشنیز، نمک و ادویه پلوئی را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید و تفت دهید.

4. سپس با برنج پخته شده مخلوط کنید، در ظرف مناسبی بکشید و رویش را با پلو زعفرانی و ورقه‌های لیمو‌ترش بیارائید.

یادآوری: برنج قهوه‌ای را باید از شب قبل بخیسانید.

منبع : وب‌سایت شور و شیرین

پلویتهیهطرزفرنگیقهوهنخودهویج
دیدگاه ها (0)
دیدگاه شما