مواد لازم :
کاغذ برنجی : مقداری
سفیده تخم مرغ : 2 عدد
شکر دانه ریز : 225 گرم
پودر بادام : 175 گرم
شکلات خالص : 225 گرم
طرز تهیه :
1. داخل 2 سینی شیرینی پزی را با کاغذ برنجی بپوشانید . سفیده تخم مرغ ها را داخل کاسه بزرگی بریزید و مرتب هم بزنید تا سفت شود , به طوری که وقتی کاسه را بر می گردانید , سفیده ها نریزد . سپس شکر و بادام را به آن اضافه نمایید .
2. مخلوط درست شده را داخل قیف با ماسوره ساده قرار دهید و به شکل انگشت به طول 7/5 سانتیمتر روی کاغذ بریزید . هنگام ریختن خمیر , آن ها را با فاصله بریزید تا فضای کافی برای پختن و پهن شدن داشته باشند .
3. بیسکویت ها را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت 180 درجه سانتیگراد یا 350 درجه فارنهایت و یا عدد 4 فرهای گازی به مدت 15 تا 20 دقیقه بگذارید تا کاملا طلایی شود . بعد از پخت , بیسکویت ها را روی سینی مشبک فلزی بگذارید تا کاملا خنک شود . کاغذ برنجی را از لبه بیسکویت ها جدا نمایید .
4. شکلات را آب نمایید و کف هر بیسکویت را داخل شکلات فرو نمایید . سپس آن ها را روی کاغذ روغنی بگذارید تا کاملا خودشان را بگیرند .
5. باقی مانده شکلات را روی بیسکویت ها بپاشید و صبر نمایید تا قبل از سرو , شکلات خودش را کاملا بگیرد و سفت شود .
توصیه سرآشپز :
معمولا در تهیه ماکارون , از بادام استفاده می نمایند , اما شما می توانید از مغزهای دیگر مثل فندق هم استفاده نمایید .
منبع :آوای سلامتی