طرز تهیه شیرینی مربایی قدیمی

روش تهیه شیرینی مربایی قدیمی

 یادتان می آید آن شیرینی مربایی های قدیمی را؟ البته هنوز هم طرفدارهای خاص خودشان را دارند. اما در این مطلب می خواهیم همان شیرینی مربایی ها را با کمی تغییر و با سبک جدیدی به شما آموزش دهیم. به ما اعتماد کنید و درستش کنید.

مواد لازم:

    کره (نرم شده) 1 لیوان (230گرم)

    شکر 2 سوم لیوان (230گرم)

    وانیل 2 قاشق چایخوری

    گلاب 1 قاشق چایخوری

    آرد 2 لیوان +2 قاشق غذاخوری (264 گرم)

    مربا نصف لیوان

مواد رویه:

    شکر 120 گرم

    خامه 1 قاشق غذاخوری

    وانیل شکری 1 قاشق چایخوری

طرز تهیه:

ابتدا کره رو داخل ظرف مناسب بریزید و با دور تند همزن 1دقیقه خوب بزنیدش تا پفکی بشه. سرعت همزن رو متوسط کنید و شکر رو کم کم به کره اضافه کنید و خوب هم بزنید وقتی شکر تموم شد 3 تا 4 دقیقه دوباره مواد رو خوب هم بزنید. گلاب و وانیل رو هم به مواد اضافه کنید و کمی هم بزنید.

آرد رو 3 بار الک کنید تا خوب هوا بخوره و سبک بشه و اگر دوست دارید یه سر قاشق نمک هم بهش اضافه کنید. آرد رو با الک کم کم به مواد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

خمیر رو داخل پلاستیک بریزید و داخل پلاستیک رو چرب کنید یا کمی ارد بزنید.بعد خمیر رو داخلش قرار بدید و درش رو ببندید و حداقل 4ساعت بذارید توی یخچال بمونه.

فر رو با دمای 350درجه فارنهایت روشن کنید و داخل سینی فر کاغذ روغنی بندازید.از خمیر به اندازه یه گردو بردارید و داخل سینی قرار بدید.

خمیر باید کاملا صاف بشه یعنی با دستتون باید خوب گردش کنید(بهتره دستتون رو چرب کنید)اگر خمیر زیادی چسبنده بود یکی دو ساعت دیگه منتقلش کنید به یخچال.

حالا وسط هر خمیر رو کمی گود کنید و داخلش کمی مربا یا مارمالاد بریزید.

خمیرها رو داخل فر به مدت 15دقیقه بپزید و بعد خارج کنید و صبر کنید تا کامل خنک بشه.(نیم ساعت حداقل باید سرد بشن)

حالا شکر و خامه و وانیل رو با همزن تا میتونید بزنید تا کاملا نرم و یکنواخت بشن و اون رو روی شیرینی های سرد شده بریزید و بعد شیرینی رو به یخچال منتقل کنید تا رویه کاملا ببنده.

نکات:

1)این شیرینی داخل ظرف در بسته تا 6روز توی یخچال قابل نگه داری هست.

2)بهترین مربا برای این شیرینی مربای زرشک یا مارمالاد آلبالو هست.

3)اگر دوست دارید داخل خمیر کمی زعفران بریزید.

4)خمیر رو میتونید داخل نایلون تا یک هفته توی یخچال نگه داری کنید.

منبع : سوران

تهیهشیرینیشیرینی مربایی قدیمیطرزقدیمیمربایی
دیدگاه ها (0)
دیدگاه شما