مواد لازم:
آرد الک شده : 225 گرم
کره : 60 گرم
شکر دانه ریز : 1 قاشق غذاخوری
چیپس شکلات : 50 گرم
شیر : 150 میلی لیتر
طرز تهیه:
1. سینی شیرینی پزی را کمی چرب نمایید . آرد را داخل کاسه ای بریزید . کره را به تکه های کوچک خرد نموده , به آرد بیافزایید و با نوک انگشت ورز دهید تا به صورت خرده نان های کوچکی در بیاید .
2. شکر دانه ریز و چیپس شکلات را به مایه اضافه نمایید .
3. مقداری شیر به خمیر اضافه نمایید تا کمی نرم شود .
4. خمیر را روی سطحی که آرد پاشیده اید , پهن نمایید . آن را به شکل مستطیلی به اندازه 10 در 15 و ضخامت 2/5 سانتیمتر در آورید . خمیر را به 9 مربع یک اندازه برش بزنید .
5. نان ها را با فاصله مناسب روی سینی که از قبل آماده نموده اید , قرار دهید تا فضای کافی برای پهن شدن داشته باشند .
6. روی نان ها کمی شیر بمالید . سپس در فری که از قبل گرم شده روی حرارت 220 درجه سانتیگراد یا 425 درجه فارنهایت و یا عدد 7 فرهای گازی به مدت 10 تا 12 دقیقه بگذارید تا کاملا پف نموده و طلایی رنگ شوند .
توصیه سرآشپز:
برای کیفیت بهتر , نان های اسکن را تازه بپزید و گرم سرو نمایید . می توانید آن ها را از وسط به دو نیم نمایید و بین آن ها کمی شکلات , خمیر فندق یا مقدار کمی خامه فرم گرفته بگذارید .
منبع :آوای سلامتی