طرز تهیه کیک آناناس و نارگیل

 

مواد لازم:

        آناناس  ۲۰۰ گرم
        کره  ۱۱۰ گرم
        شکر  ۱۱۰ گرم
        تخم مرغ  ۲ عدد بزرگ
        خامه ترش  ۲۵۰ میلی لیتر
        آرد  یک و نیم پیمانه
        نمک  ۱/۲ قاشق چای خوری
        بیکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری
        جوش شیرین  ۱/۴ قاشق چای خوری
        پودر نارگیل  ۱۵۰ گرم
        پودر قند    ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

   1- از قبل فر را با حرارت 180 درجه سانتی گراد گرم کنید.

   2-  قالب گردی (به قطر 18 سانتی متر) را با کره چرب کنید و در آن آرد بپاشید.

    3-آرد، نمک، بیکینگ پودر، جوش شیرین و یک نوک انگشت نمک را با هم ترکیب کنید.

    4-کره (به دمای محیط) و شکر را با هم بزنید تا سبک و پفدار شوند.

    5-تخم مرغ ها و سپس خامه ترش را به مواد اضافه کنید و آن ها را با هم بزنید.

    6-ترکیب آرد را به تدریج به سایر مواد اضافه کنید و سپس پودر نارگیل و آناناس را به آن ها اضافه کنید.

    7-خمیر را در قالب آماده بریزید و آن را برای 60 تا 75 دقیقه یا تا زمانیکه طلایی رنگ شود و خلال دندانی که در وسط کیک فرو بردید و بیرون آوردید، تمیز باشد، در فر بپزید.

   8- کیک را از فر خارج کنید. اجازه دهید تا در قالب کمی خنک شود، سپس آن را از قالب خارج کنید و بگذارید تا روی توری کاملا خنک شود. برای سرو روی آن پودر قند بپاشید.

نکاتی در رابطه با تهیه ی کیک نارگیل و آناناس :

1- پوست و قسمت وسط آناناس را جدا کنید. آن را ریز خرد کنید.

2- به کره و آرد اضافی برای قالب نیاز دارید.

منبع :آشپز باشی

آناناستهیهطرزکیکنارگیلو
دیدگاه ها (0)
دیدگاه شما