مواد لازم:
250 گرم آرد سفيد
60گرم كره
1 عدد زرده تخممرغ
3 ق س ماست
كمي نمك
پسته وبادام برای تزیین
طرز تهیه:
1. كره را مدتي پيش از شروع كار از يخچال بيرون بگذاريد تا كمي نرم شود. آرد را به همراه نمك و كره تكه تكه شده نرم در كاسهاي ريخته و با نوك انگشت مخلوط كنيد. نبايد خمير را ورز دهيد چون به روغن ميافتد.
2. ماست و زرده تخم مرغ را هم كمكم اضافه كرده و به مخلوط كردن با دست ادامه دهيد؛ در حدي كه خمير به دست نچسبد.
خمير آماده را نيم ساعت در ظرف در بسته در يخچال قرار دهيد تا استراحت كند.
3. بعد از اين مدت، خمير را از يخچال درآورده، روي سطح صاف و آردپاشي شدهاي با وردنه باز كنيد تا به قطر نيم سانتيمتر برسد، بعد خمير را قالب زده و در ظرف مخصوص تارتهاي يك نفره قرار دهيد و با نوك چنگال خمير را سوراخ سوراخ كنيد تا خمير در حين پخت پف نكند.
4. فر را با درجه حرارت 180 درجه سانتيگراد گرم كنيد. قالب ها را روي پنجره فر، طبقه وسط بگذاريد و به مدت 20 دقيقه صبر كنيد تا نان تارت آماده شود. بعد از اين مدت فر را خاموش كرده و قالبها را دربياوريد و بگذاريد خنك شوند. نانها بعد از خنك شدن به راحتي از قالب جدا ميشوند. حلواي آماده شده را با قيف درون نانها پر كرده و با خلالهاي پسته و بادام تزئين كنيد.
منبع :مجله آشپزی مثبت