با بررسیهای صورت گرفته این 90 هکتار در دست 26 نفر است که با همکاری دادستانی و مصوبه شورای تأمین استان تهران نسبت به برخورد با این افراد با حکم قضایی اقدام میشود تا دیگر زمینی در شهرستان ری برای کشت صیفیجات آلوده نداشته باشیم.
وی ادامه داد: با بررسیهای صورت گرفته این 90 هکتار در دست 26 نفر است که با همکاری دادستانی و مصوبه شورای تأمین استان تهران نسبت به برخورد با این افراد با حکم قضایی اقدام میشود تا دیگر زمینی در شهرستان ری برای کشت صیفیجات آلوده نداشته باشیم.
فرماندار شهرری در گفتگو با ایسنا، بیان داشت: استفاده از آبهای نامتعارف برای کشت صیفیجات باید به صفر برسد و تا پایان سال جاری مطمئنا کشت صیفیجات آلوده در شهرستان ری نخواهیم داشت.
وی ادامه داد: جهاد کشاورزی باید نسبت به کشت جایگزین در زمینهای مشخص شده اقدام کند و با مذاکراتی که با جهاد داشتهایم برنامههای خاصی تدوین شده که به زودی اجرایی میشود.
جمالیپور در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه آیا تاکنون آماری از بیماریهای ناشی از استفاده صیفیجات آلوده داشتهاید، گفت: آمار خاصی در این خصوص کسب نشده است ولی ما با نتایج آزمایشگاهی که جهاد کشاورزی به عمل آورده است متوجه شدهایم که این صیفیجات آلوده هستند.