برگزاری جلسه آموزشی برای نانوایان توسط شبکه بهداشت شهرستان ری

 

جلسه آموزشی با همکاری صمیمانه غدیری دهیار و قشقایی شورایار روستای گل حصار برگزار شد.

حسینی کارشناس بهداشت محیط با اشاره به اینکه نان قوت غالب اکثر مردم ایران است، ضرورت توجه به بهداشت این ماده غذایی را بسیار مهم برشمرد.

وی توجه به بهداشت محیط و فردی را دو اصل مهم در تأمین سلامت نان دانست و گفت: رعایت نکات ساده می‌تواند در حفظ سلامت نان مؤثر باشد و یکی از این مسائل ساده و مهم شستشوی دست توسط نانوایان است.

حسینی از طریق اسلاید روش صحیح شستن دست را به حاضران آموزش داد.

در ادامه لطفی دیگر کارشناس شبکه در مورد بیماری‌های منتقله از طریق آب و مواد غذایی تدریس کرد. وی آشنایی متصدیان تهیه و فروش مواد غذایی با روش‌های انتقال بیماری را در پیشگیری بسیار مهم دانست.

در این نشست در مورد مضرات استعمال دخانیات به‌خصوص سیگار و بیماری‌های مرتب با آن نیز صحبت شد.

آموزشیبرایبرگزاریبهداشتتوسطجلسهریشبکهشهرستاننانوایان
نظرات (0)
Add Comment