حضور 69000 دانشجو در جشنواره نهج‌البلاغه/ حمله وهابیت به سایت «صراط علی»

 

راگا نیوز: دبیر ششمین جشنواره ملی دو سالانه نهج‌البلاغه دانشگاهیان کشور از اتمام این جشنواره با معرفی یک‌هزار و 308 برگزیده خبر داد و گفت: تاکنون سه مرتبه حمات سایبری از سوی وهابیت به سایت سه زبانه جشنواره صورت گرفته است.
 

به گزارش راگا نیوز به نقل از فارس ، نشست رسانه‌ای ششمین جشنواره دو سالانه ملی نهج‌البلاغه دانشگاهیان با حضور حجت‌الاسلام سید امین‌الله دادگر، دبیر ششمین جشنواره ملی دو سالانه نهج‌البلاغه دانشگاهیان کشور برگزار شد.

* مسیحیان هم شیفته عدالت علوی هستند

وی در ابتدای این نشست ضمن ارائه اطلاعاتی از ششمین دوره جشنواره گفت: ششمین دوره جشنواره به صورت مجازی و در دو بخش داخلی و خارجی برگزار شد.

رئیس استانی دفاتر نهاد رهبری در دانشگاه‌های آزاد اسلامی استان تهران، برگزاری جشنواره را مبین ظرفیت‌های موجود در دانشگاه‌ها نسبت به معارف اهل بیت دانست و اظهار داشت: جاذبه شخصیت بی‌نظیر امیر‌المومنین(ع) همواره مورد توجه فضای دانشگاه‌ها بوده و هست و قطعاً رهنمودهای علوی در همه ابعاد کارگشاست.

دادگر، استفاده از ظرفیت نهج‌البلاغه و آموزه‌های علوی را یکی از ارکان نظام مقدس جمهوری اسلامی دانست و اظهار داشت: شیفتگی به مرام، گفتار و کردار امام علی(ع) نه تنها مختص شیعیان و مسلمانان است که مسیحیان نیز شیفته شخصیت و عدالت امیر‌المومنین (ع) هستند.

دبیر اجرایی ششمین دو سالانه نهج‌البلاغه دانشگاهیان اظهار داشت: مطالعه نهج‌البلاغه و بهره‌مندی از آموزه‌های علوی می‌تواند لغزش‌های افراد را رفع کند.

وی ضمن اشاره به فرموده امام راحل که دانشگاه را کارخانه انسان‌سازی معرفی کرده است، افزود: اگر دانشگاه واقعا می‌خواهد اسلامی باشد، باید بحث تربیت و تهذیب را در کنار آموزش در نظر بگیرد.

* شرکت 69000 نفر در جشنواره ششم

این مقام مسئول ادامه داد: دبیرخانه جشنواره واقع در نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرری همزمان با عید غدیر سال  1390، ششمین دوره جشنواره را کلید زد و با سه رویکرد تبلیغی، ترویجی و پژوهش و در سه بخش دانشجویی، اساتید و بین‌الملل برنامه‌های خود را آغاز کرد.

وی افزود: شرکت در جشنواره از نیمه فروردین امسال تا نیمه شهریور امسال صورت گرفت و نزدیک به 69 هزار نفر در جشنواره شرکت کردند.

کارگر با اشاره به طراحی سایت رسمی سه زبانه و جشنواره به نام «صراط علی» و با نشانیhttp://www.serateali.com گفت: این سایت بیش از سه بار مورد هجمه وهابیت قرار گرفت که البته یک بار ساعات اندکی مورد آسیب واقع شد اما به سرعت همکاران فنی امنیت سایت را تأمین کردند.

* بی‌توجهی صدا و سیما به جشنواره نهج‌البلاغه

وی ضمن تقدیر از فعالیت مراکز استانی صدا و سیما گفت: متأسفانه سازمان صدا و سیما در شبکه‌های ملی توجه چندانی به این جشنواره نداشت.

دبیر ششمین جشنواره دو سالانه ملی نهج‌البلاغه گفت: متأسفانه در بخش بین‌الملل استقبال مناسبی از جشنواره‌ صورت نگرفت اما استقبال دانشجویان و اساتید داخلی بی‌نظیر بود.

وی با اشاره به حضور 36 داور در هیئت داوری آثار گفت: برگزیدگان نهایی اعلام شده‌اند و اسامی آنها در سایت جشنواره درج شده است. اختتامیه جشنواره به صورت ملی در تهران برگزار نخواهد شد و اختتامیه به صورت مجازی برگزار خواهد شد تا در هزینه‌ها هم صرفه‌جویی شده باشد، البته نشست برگزیدگان تهرانی، سه‌شنبه هفته آینده در دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم تحقیقات برگزار خواهد شد تا جشنواره، اختتامیه نمادینی داشته باشد.

این مقام مسئول درباره هزینه‌های جشنواره ششم گفت: مبلغ 250 میلیون تومان برای برگزاری جشنواره همراه با اختتامیه برآورد شده بود که البته با حداقل 100 میلیون صرفه‌جویی، جشنواره را با مبلغی نزدیک به  130 میلیون تومان برگزار کردیم.

* ارسال 3000 مقاله، پایان‌نامه و کتاب به دبیرخانه جشنواره

به گزارش فارس، دبیر ششمین جشنواره ملی دو سالانه نهج‌البلاغه دانشگاهیان کشور ضمن ارائه آماری از جشنواره گفت: در بخش تبلیغی حدود یک میلیون و 395 هزار مورد فعالیت داشتیم. در بخش ترویجی نیز 61 هزار مورد تولیدات داشته‌ایم. در بخش تحقیقی و پژوهشی نیز با دریافت 2 هزار و  650 مقاله، 200 پایان نامه و یکصد کتاب، آمار خوبی را داشته‌ایم و این ظرفیت و علاقه در فضای آموزش عالی جای خوشحالی دارد.

حجت‌الاسلام کارگر افزود: در بخش دانشجویی هزار و 308 برگزیده نهایی از میان 69 هزار شرکت کننده در قالب‌های گوناگون داشته‌ایم و  100 استاد برگزیده داشته‌ایم. البته به برگزیده ویژه با موضوعات «جهاد اقتصادی» و «تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی» هفته آینده معرفی و در اختتامیه استان تهران تجلیل می‌شوند.

* معرفی بهترین‌ها و بدترین‌های جشنواره

این مقام مسئول ادامه داد: دبیرخانه‌های استان‌های تهران، فارس و اصفهان به عنوان دبیرخانه‌های برتر جشنواره انتخاب شدند. البته دبیرخانه‌های کرمانشاه، هرمزگان، البرز، اردبیل، یزد و کهگیلویه و بویر احمد به عنوان دبیرخانه ضعیف اعلام می‌شوند تا در دوره‌های بعدی جشنواره نسبت به رفع نواقص خود بکوشند.

وی افزود: همچنین دستگاه‌هایی نظیر وزارت ورزش و جوانان، معاونت فرهنگی دانشگاه پیام نور، معاونت فرهنگی دانشگاه‌ علمی کاربردی، سازمان فعالیت‌های قرآنی جهاد دانشگاهی و معاونت فرهنگی سازمان دانشجویی و سازمان بسیج اساتید با توجه به گزارش‌های ارسالی خودشان، عملکردی ضعیف داشته‌اند.

کارگر در پایان گفت: باید از فعالیت سازنده سازمان‌هایی نظیر معاونت استانی سازمان صدا و سیما، سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، وزارت علوم، وزارت بهداشت، دانشگاه آزاد اسلامی، بنیاد نهج‌البلاغه، بنیاد بین‌المللی غدیر تشکر و قدردانی کرد.

شهرری
نظرات (0)
Add Comment