راگانیوز- کارشناس تغذیه اداره بهزیستی شهرستان ری گفت: حفظ سلامت جسم و روان جز با اصلاح سبک زندگی در قالب تغذیه صحیح و انجام فعالیت بدنی میسر نمی شود.
ˈفریبا رحمانپورˈ روز سه شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: یکی از اصول اساسی تغذیه صحیح پرهیز از مصرف بیش از حد قند و شکر، شیرینی ها و نوشیدنی های صنعتی است.
وی با بیان اینکه انواع تنقلات بی ارزش مانند چیپس، پفک و چوب شور حاوی مقادیر زیادی نمک است، تصریح کرد: مصرف بیش از حد نمک موجب افزایش فشار خون، سکته قلبی، پوکی استخوان، سرطان معده، آسم و ورم معده می شود.
وی با تاکید براین مطلب که مصرف انواع چربی و روغن در غذاهای سرخ شده بطور جدی سلامت انسان را به خطر می اندازد، افزود: مصرف کنسروها، سوسیس و کالباس که حاوی مقادیر زیادی انواع افزودنیها نظیر نگهدارنده، طعم دهنده ها و رنگ ها هستند نیز از تهدیدکننده های سلامت انسان به شمار می روند.
رحمانپور خاطرنشان کرد: باید با تغییر عادت و الگوی غذایی کودکان آستانه علاقه آنان به مصرف نمک را کاهش داد که در غیر اینصورت تغییر ذائقه آنان در بزرگسالی بسیار سخت خواهد بود.