بلدرچین | ۵ الی ۶ عدد |
لیمو | ۱ عدد |
فلفل | ۱ عدد |
سیر | ۲ حبه |
نمک ، زردچوبه ،زعفران ، فلفل سياه و قرمز | به ميزان لازم |
پياز رنده شده | ۱ عدد |
سيب زميني سرخ شده و پياز و جعفري و گوجه فرنگي | براي تزيين |
روغن زيتون | ۳ الي ۴ قاشق |
طرز تهيه :
داخل شكم بلدرچين ها را قبل از شستن خوب تميز كنيد . بعد از اينكه بلدرچين شسته و آبش گرفته شد در ظرفي گذاشته و پياز را خيلي ريز رنده كنيد .سير را بكوبيد و پوست ليمو ترش را رنده كنيد و ليمو را نصف كرده آب آنرا به همراه مخلوطي از روغن زيتون و ادويه ونمك و زعفران به سطح بلدرچين بماليد و در ظرف را ببنديد و بعد از يك ساعت كه مزه دار شد فر را روشن كنيد و روي ۳۶۰ درجه فارنهايت بگذاريد كف ظرف پيركس يا سراميكي ويا … چرب كنيد و بلدرچين را در آن بچينيد و سه الي چهار قاشق آب درون ظزف بريزيد با فويل روي ظرف را بپوشانيد و روی پنجره وسط فر قرار دهید .
بعد از يك ساعت و نيم بلدرچين را از فر خارج كنيد . اگر روي بلدرچين طلايي نشده بود شعله گريل را روشن كنيد و چند دقيقه صبر كنيد تا طلايي شود .
بلدرچين را در ديس بكشيد و مقدار سس خوشمزه اي كه درظرف بعد از پختن بلدرچين باقي مانده روي گوشت بدهيد تا مزه دار شود و با استفاده از سبزيجات مختلف اين غذا را تزيين كنيد .
مراحل تهيه بلدرچين قبل از پحت
بلدرچين در فر
منبع : ashpazierangin.net