خوراک بلدرچین در فر



مواد لازم برای ۲ الی ۳ نفر :

 بلدرچین  ۵ الی ۶ عدد
 لیمو  ۱ عدد
 فلفل  ۱ عدد
 سیر  ۲ حبه
 نمک ، زردچوبه ،زعفران ، فلفل سياه و قرمز  به ميزان لازم
پياز رنده شده ۱ عدد
سيب زميني سرخ شده و پياز و جعفري و گوجه فرنگي براي تزيين
روغن زيتون ۳ الي ۴ قاشق

طرز تهيه :

داخل شكم بلدرچين ها را قبل از شستن خوب تميز كنيد . بعد از اينكه بلدرچين شسته و آبش گرفته شد در ظرفي گذاشته و پياز را خيلي ريز رنده كنيد .سير را بكوبيد و پوست ليمو ترش را رنده كنيد و ليمو را نصف كرده آب آنرا به همراه مخلوطي از روغن زيتون و ادويه ونمك و زعفران به سطح بلدرچين بماليد و در ظرف را ببنديد و بعد از يك ساعت كه مزه دار شد فر را روشن كنيد و روي  ۳۶۰ درجه فارنهايت بگذاريد كف ظرف پيركس يا سراميكي ويا … چرب كنيد و بلدرچين را در آن بچينيد و سه الي چهار قاشق آب درون ظزف بريزيد با فويل روي ظرف را بپوشانيد و روی پنجره وسط فر قرار دهید .

بعد از يك ساعت و نيم بلدرچين را از فر خارج كنيد . اگر روي بلدرچين طلايي نشده بود شعله گريل را روشن كنيد و چند دقيقه صبر كنيد تا طلايي شود .

بلدرچين را در ديس بكشيد و مقدار سس خوشمزه اي كه درظرف بعد از پختن بلدرچين باقي مانده روي گوشت بدهيد تا مزه دار شود و با استفاده از سبزيجات مختلف اين غذا را تزيين كنيد .


مراحل تهيه بلدرچين قبل از پحت

بلدرچين در فر

 

منبع : ashpazierangin.net

نظرات (0)
Add Comment