به گزارش راگانیوز ، حسن احمدی مدیرعامل مؤسسه خیریه کهریزک عصر امروز با جمعی از اصحاب رسانه نشستی را با موضوع بررسی موانع و چالشهای پیش روی این مرکز برگزار کرد.
حسن احمدی اظهار داشت: آسایشگاه خیریه کهریزک بنیادی است غیردولتی، غیر انتفاعی و مردمی که به لطف خداوند متعال و بانیان خیراندیش با بیش از 44 سال تجربه، فعالیت خود را در خدمترسانی به همنوعان نیازمند بنا نهاده است. بنیانگذار این مؤسسه زنده یاد دکتر محمدرضا حکیمزاده انسان بزرگی بود که در سال 1351 با تلاش شبانهروزی توانست آسایشگاه را تأسیس کند.
وی هدف اصلی این مؤسسه را ارائه خدمت به مددجویان دانست و افزود: آسایشگاه خیریه کهریزک در تلاش است برای نگهداری، توانبخشی و تامین نیازهای اولیه و حیاتی سالمندان، معلولان و بیماران ام اس، نحوه عملکرد خود را متناسب با نیازهای مددجویان شکل دهد.
مدیرعامل مؤسسه خیریه کهریزک در ارتباط با تأمین هزینه و نحوه نگهداری از این قشر اظهار داشت: یکی از مهمترین دغدغههای این مرکز، آموزش مراقبت از سالمندان و معلولان به خانوادههای آنان است. تیم مراقبت در منزل و کارشناسان مربوطه با ارائه خدمت و آموزش سعی و تلاش در نگهداری آنها در کانون خانواده میکنند و در صورت عدم نگهداری در منزل بهصورت روزانه و در مرحله بعد بهطور شبانهروزی در آسایشگاه بستری میشوند.
وی گفت: این سیستم حتی به سازمان بهزیستی هم توصیه شده است و به موجب این امر هزینه نگهداری از هر مددجو از یک میلیون و 700 هزار تومان به 500 هزار تومان کاهش یافته است.
احمدی با اشاره به خدمت رسانی تیم مراقبت در منزل بیان داشت: در حال حاضر 285 نفر از تیم مراقبت در منزل آسایشگاه کهریزک (جنوب تهران، پاکدشت ورامین) خدمات دریافت میکنند و همچنین در آسایشگاه خیریه کهریزک استان البرز، 115 نفر از خدمات تیم مراقبت در منزل بهره مند می شوند و 322 نفر از امکانات مراقبت روزانه این مرکز استفاده می کنند.
وی افزود: تیم مراقبت در منزل آسایشگاه خیریه کهریزک در نظر دارد در نیمه دوم سال جاری مرکز روزانه ای را برای افراد ضایعه نخاعی راه اندازی کند تا مددجویان بتوانند بهصورت روزانه و دورهای از خدمات این مجموعه استفاده کنند.
مدیرعامل مؤسسه خیریه کهریزک در ارتباط با درمانگاه تخصصی و مرکز جراحی جوادالائمه (ع) گفت: یکی از زیرمجموعههای این مؤسسه درمانگاه خیریه جوادالائمه (ع) است که در قالب یک مرکز جراحی پیشرفته با سه اتاق عمل مجهز و دارا بودن کلینیکهای تخصصی و فوق تخصصی و روزانه با پذیرش یک هزار نفر به ارائه خدمت میپردازد. این خدمات تشخیصی و درمانی به مددجویان آسایشگاه کهریزک و بیماران ضایعه نخاعی زیر پوشش سازمان بهزیستی تهران خدمترسانی میکند.
وی در ارتباط با خدمات فرهنگی که به مددجویان آسایشگاه خیریه کهریزک ارائه میشود، گفت: کلاسهای آموزشی نظیر کلاس قرآن در طول سال بهویژه در ماه مبارک رمضان با حضور 400 مددجو برگزار میشود و حدود 45 کارگاههای آموزشی در قالب معرق، گلیم بافی، خیاطی و … توسط اساتید نیکوکار آموزش داده میشود که این امر سبب اشتغالزایی، اعتماد به نفس و امید به زندگی و مستقل بودن آنان میشود.
احمدی خاطرنشان کرد: تا کنون دولت هیچگونه یارانهای به مددجویان و حاملهای انرژی اختصاص نداده است و این در صورتی است که مددجویان خود از ضعیفترین و نیازمندترین قشر آسیب پذیر جامعه هستند.
وی ادامه داد: وجود این قبیل موارد به عنوان عامل اصلی بحران اقتصادی شناخته شده که مشکلاتی را برای موسسه به بار آورده است.
مدیرعامل مؤسسه خیریه کهریزک از مجلس خواست مصوبهای را برای مراکز خیریه در نظر گیرد تا بتواند گستره فعالیت خود را بیش از پیش ارتقاء دهد.
وی بیمه کارکنان مؤسسه را رقمی بالغ بر ماهیانه 600 میلیون تومان عنوان کرد و افزود: این مبلغ سبب شده است مؤسسه خیریه کهریزک متحمل هزینه های مضاعفی شود که به سختی حقوق کارمندان خود را پرداخت کند.
احمدی در پایان این نشست حضور مردم بهعنوان حامیان این مؤسسه را، علاوه بر ایجاد حس تعهد و مسئولیت اجتماعی نسبت به معلولان و سالمندان جامعه، را موجب استحکام معنوی و مادی این مرکز دانست.