رویکردهای فرهنگی در سند تحول آموزش و پرورش تبیین شده است

 رئیس آموزش و پرورش ناحیه دو شهرری گفت: در سند چشم انداز با برنامه ریزی های مدون و همه جانبه به موضوعات فرهنگی توجه ویژه ای شده و وزارت آموزش و پرورش در این راستا موضوعات کتب درسی را بیشتر مورد تحقیق و بررسی قرار داده است.

 

داوودعموحیدری ضمن تبریک به مناسبت هفته معلم اظهار کرد: درسند تحول بنیادی هدف رسیدن به جامعه ایده آل، شجره و حیات طیبه است و این محقق نمی شود مگر اینکه دانش آموزان نسبت به دین ،اعتقادات و فرهنگ اصیل ایرانی اسلامی شناخت و اشراف کامل پیدا کنند.

وی افزود: اگر چه معلمان تلاش خود را درباره امور فرهنگی می کنند اما در سند چشم انداز با برنامه ریزی های مدون و همه جانبه به موضوعات فرهنگی توجه ویژه ای شده و وزارت آموزش و پرورش در این راستا موضوعات کتب درسی را بیشتر مورد تحقیق و بررسی قرار داده است.

رئیس آموزش و پرورش ناحیه دو شهر ری تصریح کرد: در نظام تعلیم و تربیت اولین چیزی که مهم است رسیدن به معرفت الله است؛ امام حسین (ع) در این رابطه می فرماید: خدا بندگان را نیافریده مگر برای اینکه اورا به خوبی بشناسند  تا نهایتا او را خوب عبادت کنند.

وی گفت: شاید به نوعی  بی توجهی ها سبب شد که هجمه های فرهنگی که مقام معظم رهبری  سالها به ان اشاره می‌کردند تبدیل به شبیخون فرهنگی شود که امروز آسیب های آن را در عرصه سیستم های اطلاعاتی ، اینترنتی و ماهواره ها ملاحظه می کنیم کانال های مختلف اطلاعاتی ماهواره ای بر علیه نظام و اعتقادات کار می کنند.

عمو حیدری بیان کرد: این هجمه فرهنگی نیاز به یک مقابله فرهنگی با عزم ملی دارد یعنی علاوه بر معلمان تربیتی همه اقشار جامعه خانواده ها، رسانه ها که مسئولت اطلاع رسانی را دارند باید باورهای فرهنگی را در مردم غنی و قوی کنند.

وی خاطرنشان کرد: در اوایل انقلاب شاید برخی به شعار ما می توانیم اعتقاد و یقین قلبی نداشتند اما جنگ سبب شد تا جامعه ما بتواند روی پای خود ایستاده و به ظرفیت های پنهان و آشکار خود پی ببرد امروز وظیفه ما و همه معلمان این است که از فرصت استفاده کرده و تهدیدها را تبدیل به فرصت های طلایی کنیم.

شهرری
نظرات (0)
Add Comment