مدیرعامل شرکت سایپاپرس افزود: برای شرکت سایپاپرس و گروه معظم خودروسازی سایپا باعث افتخار است که متخصصان شرکت سایپاپرس از زمان تحمیل تحریمهای نابخردانه غرب علیه نظام مقدس جمهوری اسلامی تاکنون توانستهاند با استفاده از دانش و پتانسیلهای خود تمامی نیازمندهای خود در عرصههای فنی و تخصصی را بدون کوچکترین دخالت خارجی برطرف کنند.
رضا جعفرنژاد مدیر قسمت نت ماشینآلات سایپاپرس در ارتباط با این دستگاه گفت: دستگاه فوق با هدف جلوگیری از توقفات خطوط و آموزش پرسنل بهصورت آفلاین توسط تیمی هشتنفره از متخصصان قسمت نت ماشینآلات طراحی و ساخته شده است.
وی در ارتباط با امکانات و تجهیزات این دستگاه عنوان کرد: دستگاه فوق مجهز به سیستمهای اورلد، کانتر بالانسر، پی ال سی، ایمنی، تجهیزات الکترونیکی مانند چشم الکترونیکی و … میباشد. همچنین ظرفیت این دستگاه در حال حاضر 10 تن است که قابلیت افزایش ظرفیت تا 50 تن را نیز دارا است.
این مسئول یادآور شد: طراحی و ساخت این پرس با یک کار تیمی و همکاری تمام واحدهای مرتبط با این طرح صورت گرفت.
جعفرنژاد در پایان ضمن تشکر از زحمات تمامی همکاران قسمت نت ماشینآلات بهویژه محمدی خانقاه رئیس نت ماشینآلات که وظیفه طراحی این دستگاه را بر عهده داشت، گفت: ساخت دستگاهپرس ضربهای 10 تن را آغاز راهی برای طراحی و ساخت دیگر تجهیزات پرسی مورد نیاز سایپاپرس و ایران اسلامی دانست.
در هشتمین روز از دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی که به نام انقلاب اسلامی، اقتدار ملی، استکبارستیزی و مقابله با افراطگرایی و تروریسم نامگذاری شده و در راستای بومیسازی تجهیزات فنی موردنیاز از دستگاه پرس ضربهای 10 تن که توسط متخصصان قسمت نت ماشینآلات این شرکت بهصورت کاملاً بومی طراحی و ساخته شده با حضور جبرئیلی مدیرعامل، معاونان و مدیران ارشد شرکت سایپاپرس در کارگاه مکاترونیک این شرکت رونمایی شد.
این دستگاه نحوه استفاده از دستگاههای پرس در خطوط مختلف رباتیک را با استفاده از تکنولوژی روز خطوط پرسی به اپراتورهای این خطوط آموزش میدهد.