طرح ضیافت اندیشه برای رفع مشکلات آموزشی و فرهنگی تبیین شده است

رئیس واحد یادگار امام (ره) شهرری گفت: طرح ضیافت اندیشه برای رفع مشکلات پژوهشی، آموزشی و فرهنگی در دانشگاه‌ها تبیین شده است.

 سید فرج‌الله موسوی بعد از ظهر امروز در طرح ضیافت اندیشه که در سالن اجتماعات دانشکده علوم پایه واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری برگزار شد، اظهار داشت: طرح ضیافت اندیشه در دانشگاه‌ها برای رفع مشکلات پژوهشی، آموزشی و فرهنگی در دانشگاه‌ها تبیین شده است.

رئیس واحد یادگار امام (ره) شهرری با انتقاد از نحوه تدریس بعضی از اساتید در دانشگاه‌ها که از جزوه برای تدریس استفاده می‌کنند، گفت: استاد توانمند و آشنا به وظایف همواره قبل از کلاس‌هایش درس خود را از لحاظ به‌روز بودن چک می‌کند مثلاً در اینترنت مطالب جدید مربوط به درس را بیرون می‌آورد یا اگر بخشی از درس تغییر کرده است آن‌را تغییر می‌دهد و تکرار مکررات نمی‌کند و هیچ‌گاه از جزوه تکراری و مربوط به سال گذشته برای تدریس استفاده نمی‌کند.

وی با بیان اینکه استاد در کلاس درس لازم است مشی استادانه داشته باشد، به این معنا که علاوه بر داشتن جذبه با دانشجو دوست باشد و باعث بشود دانشجویان به دنبال کردن مباحث علمی علاقمند شوند، افزود: دانشجو باید شایستگی علمی لازم برای پاس کردن درس را داشته باشد نه اینکه استاد به هر دلیلی مثلا به علت خالی شدن کلاس خود در ترم‌های آینده به دانشجویان نمره قبولی بدهد که اگر این مسئله در دانشگاه اتفاق بیفتد خیانت به دانشجو و دانشگاه تلقی می‌شود.

وی در ادامه یادآور شد: استاد موفق استادی است که همه‌ دانش خود را به خوبی به دانشجو انتقال دهد و از طرفی از دانشجو هم بخواهد برای یادگیری تمام تلاش خود را انجام دهد، حتی اگر برای یادگیری دانشجو نیاز باشد دانشجو چندین بار این درس را بردارد.

موسوی با بیان این مطلب که استاد باید با خواستن تکلیف از دانشجو او را نسبت به درس جدی کند، بیان داشت: استاد بایستی با از بین بردن استرس درس در کلاس جذابیت درس خود را بالا ببرد، یعنی درس برای دانشجو هم مهم و جذاب باشد.

وی با بیان اینکه استاد نمونه هیچ‌گاه سلیقه‌ شخصی، کینه یا علاقه را در نمره‌دهی دخیل نمی‌کند و اساساً استاد خوب نمره را مبنای سنجش نمی‌داند، بلکه بیشتر تلاش و فهم دانشجو برایش مهم است.

رئیس واحد یادگار امام (ره) شهرری افزود: استاد موفق هرگونه سئوالی از او پرسیده شود با تمرکز و آرامش کامل جواب می‌دهد و این استاد اگر در آن لحظه جواب به ذهنش نرسد قرار نیست هول شود یا اینکه جوابی غلط سرهم کند بلکه با آرامش کامل پاسخ مسئله را به زمانی دیگر موکول می‌کند تا با مطالعه بیشتر و در جلسات بعد پاسخ صحیح و درست مسئله را به دانشجو ارائه کند.

گفتنی است، در این نشست که با حضور هیئت رئیسه، حجت‌الاسلام یاری‌خانی معاونت دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و جمع کثیری از استادان واحد حضور داشتند سیدفرج‌الله موسوی رئیس واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری در سخنانی با ابراز خرسندی از حضور در جمع استادان طرح ضیافت اندیشه و با قدردانی از زحمات استادان دلسوز در دانشگاه به تشریح  وظایف خطیر استادان در دانشگاه پرداخت.

این گزارش حاکی است در پایان استادان شرکت‌کننده سئوال‌های آموزشی، پژوهشی و فرهنگی خود را مطرح و به ارائه نظرات پیشنهادات و انتقادات خود پرداخته و موسوی به پرسش‌های آنها پاسخ گفت.

آموزشیاستاندیشهبرایتبیینرفعشدهشهرریضیافتطرحفرهنگیمشکلاتو
نظرات (0)
Add Comment