انحرافی که پس از رحلت پیامبر اعظم در مسیر اسلام بوجود آمد حوادث غمباری را رقم زد.وارثان اصلی خانه نشین شدند در سال 61 هجری نماینده امام معصوم را در کوفه تنها گذاشتند و با آن وضع غریبانه و مظلومانه به شهادت رساندند و اهل بیت اورا به اسارت بردند.پس از 1400سال ملت ایران به رهبری حضرت امام(ره )کربلایی دیگر آفریدند.
سید جلال موسوی عضو شورای شهر باقر ضمن بیان خاطراتی از دوران انقلاب از خدمات این حماسه می گوید:سال 57 در خرم آباد لرستان سپاهی دانش بودم و در راهپیمایی های بزرگ در تهران حضور پیدا می کردم.راهنمای تعلیماتی 21 روز فرار از خدمت برای من و تعدادی از همکارانم به اداره ارسال کرده بود که اگر خدای ناکرده انقلاب پیروز نمی شد آینده ما هم نامعلوم بود.شب 12 بهمن 1357 جهت استقبال از حضرت امام عازم تهران شدم.همان روز در راهپیمایی خرم آباد شرکت داشتیم.حدود ساعت 30/4بامداد 12 بهمن نزدیک کهریزک رسیدیم و جاده قدیم قم مملو از اتوبوس بود که برای استقبال به تهران می آمدند و حرکت به کندی صورت میگرفت. مسیر بهش زهرا(س)تا باقر آباد(باقرشهر)را پیاده طی کردم.اطراف بهشت زهراتا هر جا که چشم کار میکرد مردم بدون در نظر گرفتن برف و سرمای زمستان از شهرستان آمده بودند و عشق دیدار حضرت امام گرما بخش آن شبهای سرد بود.
آن روز من هم پس از دیدار خانواده به همراه آنها به خیل مشتاقان حضرت امام در بهشت زهرا پیوسته و شنیدیم که فرمود من دولت تعیین میکنم، من تو دهن این دولت می زنم، مردم شروع به ابراز احساسات کردند.شهید مفتح گویا تکبیر گفتند و مردم هم یکصدا تکبیر سر دادند.لذا این انقلاب تداوم انقلاب سرخ کربلا و امانت هزاران شهید از صدر اسلام تا کنون می باشد و ما موظفیم جهت تقویت و پاسداشت آن شب و روز تلاش کنیم.
شورای شهر در کنار کارهای عمرانی و آبادانی فعالیت های مختلف فرهنگی در شهر با همکاری دفتر امام جمعه محترم،بسیج انجام می دهد که به عنوان مثال پخش مستقیم دعای ندبه در باقر شهر،برگذاری بزرگداشت 220هزار شهید والا مقام باقزشهر و کهریزک که حضور خانواده محترم شهدا و پدر گرامی شهید احمدی روشن و حضور رئیس دفتر مقام معظم رهبری زینت بخش مجلس بود،بخشی از این برنامه ها می باشد. ما با شهیدان پیمان بستیم تا راهشان را ادامه دهیم و در آینده نزدیک نیز از نخبگان علمی و ورزشی و هنری شهر تجلیل خواهند شد.