مرکز تحقیقات جنون در دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی تأسیس می‌شود

به گزارش راگانیوز ؛ حمید رضا خانکه معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی گفت: با تأسیس این مرکز تحقیقاتی، و با توجه به وجود اطلاعات بسیار گسترده از انواع بیماری‌های روانی در مرکز درمانی – آموزشی روانپزشکی رازی، برنامه کشوری بهداشت روان جامعه و بیماری‌های روانی تدوین خواهد شد.

وی در این ارتباط توضیح داد: مطالعات نشان می‌دهند که نیم درصد تا یک و نیم درصد هر جامعه، به یک نوع از اختلالات روانی دچار هستند.
خانکه افزود: مرکز درمانی – آموزشی روانپزشکی رازی با قدمت بیش از یک صد سال فعالیت در زمینه بیماری‌های روانی، سهم بسیار بزرگی در درمان و ارائه خدمات درمانی به این بیماران دارد و این سابقه طولانی در درمان و نگهداری بیماران که با تنوع بیماری‌های روانی از خفیف قابل درمان تا صعب العلاج را شامل می‌شود، سبب شده است که بیماران با توجه به شرایط بیماری، از یک هفته تا 40 سال سابقه بستری در این بیمارستان را داشته باشند.
معاون تحقیقات دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی تصریح کرد: قدمت این مرکز درمانی – آموزشی و تنوع بیماری‌ها و بیماران مراجعه کننده به این مرکز باعث شده که گنجینه‌ای از اطلاعات علمی و بالینی در شاخه روانپزشکی، در این مرکز جمع آوری شود که با تاسیس مرکز تحقیقات مربوط به این بیماری‌ها، امیدواریم بتوانیم برنامه کشوری بهداشت روان جامعه را تدوین کرده و به این بیماری‌ها کمک کنیم .
وی اظهارداشت: با توجه به این پتانسیل، سال گذشته درخواست تاسیس مرکز سایکوز از سوی دانشگاه به وزارت بهداشت ارائه شد و خوشبختانه با حمایت ملک زاده معاون تحقیقات این وزارت و موافقت شورای گسترش، این مرکز تحقیقاتی در مرکز درمانی – آموزشی روانپزشکی رازی راه اندازی خواهد شد.
خانکه افزود: همزمان با این مرکز تحقیقاتی، آزمایشگاه تحقیقات ژنتیک و بیولوژیک مربوط به بیماری‌های روانی نیز در این مرکز راه اندازی خواهد شد، ضمن آنکه برنامه داریم تا از این امکانات در تولید شواهد علمی در سلامت روان، از پیشگیری تا توانبخشی، استفاده کنیم.
مرکز درمانی – آموزشی روانپزشکی رازی، یکی از قدیمی‌ترین بیمارستان‌های روانی کشور و بزرگترین مرکز درمانی – آموزشی در خاورمیانه است که از سال 1374 به عنوان مرکزی دانشگاهی (دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی ) فعالیت می‌کند و با بیش از هزار و دویست نفر از کارکنان زحمتکش (رسمی و قراردادی ) و ظرفیت 1375 تخت مصوب به طور شبانه‌روزی، خدمات روان‌پزشکی، پیراپزشکی، پرستاری، روانشناسی، کار درمانی، مددکاری ( اعضای تیم درمان و توانبخشی ) و خدمات کلینیکی و پارا کلینیکی مانند دندان پزشکی، رادیولوژی، آزمایشگاه، نوار قلب، الکتروآنسفالوگرافی، فیزیوتراپی، دارو درمانی و شوک ، به مددجویان ارائه می‌دهد.
این مرکز که زیر نظر دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی است، از دانشگاه‌های تحت پوشش وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی است، در شهرری – بلوار شهید رستگار واقع شده است .
دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی با 21 دپارتمان تخصصی و هشت مرکز تحقیقات، به تعلیم و تربیت بیش از یک هزار و 700 نیروی متخصص در رشته‌های خاص حوزه‌های « رفاه اجتماعی، سلامت اجتماعی (و تعیین کننده‌های آن)، سلامت روانی و توانبخشی»، مانند کاردرمانی، گفتاردرمانی، ارتوپدی فنی، ارگونومی، فیزیوتراپی، پرستاری، مددکاری اجتماعی، مشاوره خانواده، سالمند شناسی، رشد و پرورش کودکان پیش از دبستان و همچنین روانپزشکی و روانشناسی می‌پردازد.

 

بهزیستیتوانبخشیسلامتشهرری
نظرات (0)
Add Comment