مسابقه علمی – پژوهشی دانش آموزان در فرهنگسرای ولا برگزار شد

نخستین جشنواره و مسابقه علمی – پژوهشی در غالب سازه های ماکارونی، کمیکار یا ماشینهای شیمیایی، رباتیک و نجوم در فرهنگسرای ولای شهر ری برگزار شد.

در این مراسم منصور کتانباف ضمن تبریک روز معلم به تمامی فرهنگیان اظهار داشت: قطع به یقین علم باید همراه با تهذیب نفس و اخلاق حسنه باشد امروز اگر نام علمای برجسته مانند ابوعلی سینا و ابوالفتوح رازی در عرصه های گوناگون علم و حکمت در میان علمای جهان می درخشد به دلیل تهذیب نفس در کنار کسب علم بوده است، امیدواریم دانش آموزان و دانشجویان امروز هم که در زمینه های علمی فعالیت می کنند دنباله رو این دانشمندان باشند.

جوانان ایران در میان دانشمندان دنیا می درخشند

شهردار شهرری افزود: موضوع همایش امروز که ماهها برای برگزاری آن تلاش صورت گرفته رباتیک، سازه های ماکارونی و ماشین های شیمیایی یا کمیکار از علوم جدیدی است که کشور نیاز به پیشرفت در این زمینه ها دارد، برگزاری این گونه مسابقات علمی باید استمرار پیدا کند تا به دنبال آن کانون های علمی و فرهنگی بیشتر شده و نوجوانان ما درباره این علوم بیشتر فعالیت داشته و موفق تر باشند.

این مسئول گفت: براساس آموزه های دینی کشور ما کسب علم بسیار توصیه شده است و خوشبختانه امروز جوانان و نوجوانان کشور از نظر علمی نسبت به پیش از انقلاب پیشرفتهای خوبی را داشته اند، البته رهبر معظم انقلاب نیز تاکیدات فراوانی بر ارتقا علمی جامعه دارند زیرا کشوری که از نظر عملی قدرتمند باشد در سایر بخش ها نیز می تواند قوی برخورد کند.

وی افزود: عالم در مسیر خدمت به بشریت می تواند خدمات ارزنده ای داشته باشد بر اساس سند چشم انداز قرار است که جمهوری اسلامی ایران در منطقه رتبه اول علمی را در علوم مختلف بدست بیاورد که خوشبختانه در بخشی از علوم به این هدف نزدیک شدیم و در برخی دیگر باید بیشتر تلاش شود.

 

شهردار شهرری عنوان کرد: در راستای پیشرفت علمی دانش آموزان و دانشجویان مسئولان وظیفه دارند بستر لازم را فراهم کنند تا درباره علوم گذشته و علوم جدید بتوانیم در دنیا پیشرو باشیم، امروز بسیج شهرداری منطقه 20 تلاش کرده با برگزاری همایش یک روزه بستر این مسابقات علمی را در بین دانش آموزان و دانشجویان فراهم کند.

رقابت 600 دانش آموز در مسابقه علمی یکروزه

کتانباف گفت: این نمایشگاه در چهار محور هوا فضا، ماشینهای شیمیایی، رباتیک و نجوم طراحی شده که وجود آثار و دستاوردهایی در حد مسابقات ملی و بین المللی نشان از پیشرفت خوب جوانان و نوجوانان دارد.

در ادامه معاون علمی و پژوهشی بسیج شهرداری منطقه ۲۰ تهران عنوان کرد: هدف از برگزاری چنین جشنواره های علمی و پژوهشی این است که به دنیا ثابت شود اندیشمندان و پژوهشگران کشور اسلامی ایران در سطح دنیا می توانند با آنها رقابت کنند.

مهدی شاهرخی افزود:حدود 600 نفر در این مسابقات شرکت کردند، این جشنواره از صبح امروز آغاز شده و تا بعدازظهر ادامه خواهد داشت که در جریان مراسم اختتامیه به برگزیدگان جوایز نفیسی اهدا خواهد شد.

این مسئول متذکر شد: برگزاری چنین مسابقاتی بسترهای علمی لازم برای شکوفایی استعداد دانش آموزان را فراهم می کند، والدین نیز با اگاهی والدین از پیشرفتهای علمی دانش آموزان، فرزندان خود را در این زمینه ها تشویق کنند.

شهرری
نظرات (0)
Add Comment