نمایشگاه تغذیه سالم با محوریت غذاهای سنتی در “ری”

به گزارش راگانیوز به نقل از  دفتر اطلاع رسانی و روابط عمومی مدیریت آموزش و پرورش ناحیه یک ری، نمایشگاه تغذیه سالم با محوریت غذاهای سنتی و اجرای مسابقه با موضوعات پایگاه تغذیه سالم، دانش آموزان سالم ، مضرات غذاهای ناسالم ومحاسن میان وعده سالم در دبستان فروغ حضرت خدیجه آموزش و پرورش ناحیه یک ری برگزار شد.

ملکی معاون پرورشی آموزش و پرورش ناحیه یک ری با اعلام این خبر گفت: با توجه به نقش آموزش در ارتقاء سطح آگاهی های تغذیه ای دانش آموزان و حساس سازی جامعه نسبت به سلامت این گروه هدف و به مناسبت روز جهانی غذا (24 مهر ماه)، نمایشگاه سراسری”پایگاه تغذیه سالم” را درکلیه مدارس ابتدایی و متوسطه اول و دوم ناحیه ودر طول آبان ماه سال جاری برگزار می نماید .

ملکی ضمن تقدیر از مسئولان امر در دفتر سلامت و تندرستی وزارت آموزش وپرورش و وزارت بهداشت و درمان برای طراحی و اجرای این کمپین “تغذیه سالم، دانش آموز سالم” بر لزوم رعایت کامل دستورالعمل پایگاه تغذیه سالم در مدارس تاکید کرد.

وی اظهار داشت: در پایگاه تغذیه مدارس صرفا باید مواد غذایی مجاز مانند خشکبار ،خرما، شیر ،میوه ،لقمه های سالم و غذاهای گرم در صورت رعایت موازین بهداشتی و داشتن شرایط لازم عرضه شود .

ملکی افزود: مدیران مدارس موظف هستند از عرضه موادی غذایی ناسالم و مضر مانندانواع ساندویچ ها، نوشابه ها، و تنقلات، چیپس و پفک، آب نبات های چسبنده و نوشمک ها و هرآن چه که آثار زیانباری برای سلامت دانش آموزان خواهد داشت جلوگیری نمایند ومسئولیت رعایت دستورالعمل مربوطه بر عهده شخص مدیر مدرسه خواهد بود .

ملکی تاکید کرد: سازمان دانش آموزی با همکاری کارشناسی ارزیابی عملکرد و با مشارکت فعال کارشناسان معاونت بهداشتی و مراکز بهداشت دانشگاه علوم پزشکی کنترل و نظارت لازم را برای بهبود وضعیت بوفه های مدارس اعمال کنند .

در این نمایشگاه که با حضور ملکی معاون پرورشی و روشنی کارشناس بهداشت و سلامت،شاهین فر کارشناس واحد فرهنگی و هنری،مدیر و معلمان و همراه دانش آموزان و اولیاء آنان برگزار شد انواع غذاهای سنتی و سالم که توسط دانش آموزان و اولیاء تهیه شده بود به نمایش در آمد و در انتها میان آنان توزیع شد.

آموزش و پرورشجشنوارهجنوب تهرانریشهرری
نظرات (0)
Add Comment