سی و نهمین جلسه شورای فرهنگی شهرداری منطقه 20 با محوریت شهر الکترونیک و مدیریت شهری با تدریس دکتر علی اکبر جلالی برگزار شد که مزایا و فعالیتهای شهر الکترونیک با هدف کاهش حرکت جمعیت، افزایش امنیت روانی شهروندان و ظرفیتهای واقعی شهر بیان شد.
علی اکبر جلالی مدرس دانشگاه، خانههای IT سراهای محله را فرصت مغتنمی برای رسیدن به شهر الکترونیک برشمرد و خاطرنشان کرد: ارائه ابتداییترین خدمات بر روی شبکه اینترنت و تعاملی دوسویه میان مدیران شهری و شهروندان از طریق وب سایت از مراحل اجرای شهر الکترونیک است که امروز در سراهای محله ما شاهد این مهم هستیم.
وی به اهمیت گسترش خدمات ارائه شده در خانههای IT سراهای محله به عنوان آخرین حلقه ایجاد شهر الکترونیک اشاره کرد و اظهار داشت: کاهش هزینههای تردد شهری، افزایش سرمایه گذاری در نتیجه گسترش ارتباطات جهانی، صرفهجویی در مصرف سوختهای محدود، عرضه بهتر خدمات، توزیع عادلانه امکانات، کاهش آلودگی محیط زیست، افزایش اشتغال و بهبود مدیریت پایدار شهری از ویژگیهای اقتصادی و اجتماعی شهر الکترونیک است.
جلالی مهمترین اثرات فرهنگی این شهر را اطلاع رسانی سریع، انتشار نشریات الکترونیکی برای شهروندان، آموزش مجازی و افزایش سواد و رفاه برشمرد و یادآور شد: بسیاری از فعالیتهایی که در شهرها به صورت عادی صورت میپذیرد قابلیت اجرا به صورت الکترونیکی و در غالب شهرهای الکترونیکی را داراست و بهتر است بگوییم این مجموعه فعالیتها در شهرهای الکترونیکی به صورت راحتتر اجرا میشود.
این گزارش حاکی است، در قالب سی و نهمین جلسه شورای فرهنگی شهرداری منطقه 20 و با حضور قائم مقام منطقه 20، معاونان، شهرداران نواحی، مدیران شهری، اعضای شورای فرهنگی، مدیران محله شورایاران و نخبگان فرهنگی شهرداری منطقه 20 در سالن همایش شهید طهرانی مقدم واقع در ساختمان مرکزی شهرداری منطقه 20 برگزار شد.