به گزارش راگا نیوز به نقل از فارس دوازدهمین نشست پاتوق فرهنگی تسنیم با موضوع “مخاطب شناسی و مهارت ارتباط با دختران” به همت فرهنگسرای ولاء برگزار شد.
در این نشست کارشناس ارشد و دانشجوی دکترا در رشته فلسفه و حکمت گفت: در زمانهای گذشته داشتن جنسیت مردانه به عنوان یک ویژگی برتر، مهم و کلیدی بوده و زن نیز برعکس این ویژگیها را داشته است.
فروغ نیلچی زاده افزود: بهترین و دقیقترین نگاه به هویت زنانه در دین مبین اسلام صورت گرفته است.
وی در ارتباط با تفاوتهای بین هویت دخترانه و زنانه بیان داشت: امروزه در جوامع، هویت دخترانه نادیده گرفته میشود و بیشتر دختران، خود را به شکل و هویت زنانه در میآورند.
نیلچی زاده ادامه داد: سرمایههای برتر دخترانه از سهم زنانه و مردانه و پسرانه بیشتر است و این موضوع در فرهنگهای دیگر پنهان مانده است.
وی تصریح کرد: بسیاری از دخترها هویت دخترانه را نمیشناسند و ترجیح میدهند که دختر نباشند که در این صورت خود را شبیه هویت زنانه یا پسرانه در میآورند.
کارشناس مسائل دینی بانوان افزود: بسیاری از دختران از هویت خود فرار میکنند و عفافشان را به تاراج میگذارند و به هویت زنانه روی میآورند.
وی در ارتباط با سن دختران که به هویت زنانه روی میآورند، بیان داشت: نزدیکیهای سن بلوغ و بعد از سن بلوغ، دختران در نوع پوشش و آرایش خود به هویت اغراق شده زنانه روی میآورند.
نیلچی زاده با اشاره به درخواست جوامع امروزی و ایجاد جلب توجه از طرف دختران اضافه کرد: امروزه در شرکت ها و ادارات غیردولتی کسانی فعالیت میکنند که هویت اغراق شده زنانه داشته باشند تا با آرایش خود جلب توجه کنند.
وی با اشاره به نگاه غلط بسیاری از مردمان زمان گذشته به فرزندان دختر خود اذعان داشت: در زمانهای گذشته بسیاری از خانوادهها دختران را جزو فرزندان خود نمیدانستند؛ خداوند همه چیز را همانند زن و مرد، مثبت و منفی و … زوج آفریده است.
نیلچی زاده در ارتباط با نحوه پوشش زنانه عنوان کرد: زنان باید طوری پوشش و لباس داشته باشند که مورد توجه مردان نباشد و این زیبایی خود را تنها برای همسر خود قرار دهند.
وی افزود: دخترانی که در هویت اغراق شده زنان قرار دارند، هر زمان یک قسمتی از بدن خود را برای جلب توجه مردان برهنه میکنند تا نگاه سودجویانه مردان همیشه به دنبال آنها باشد.
کارشناس مسائل دینی بانوان در رابطه با ایجاد مشکل برای زنان متأهل ادامه داد: در زمان حال پوشش دختران نیز برای زنان مشکل ایجاد کرده است، زنان برای حفظ خانواده و همسر خود مجبور میشوند همانند دختران عمل کنند و هر چیزی که دختران را زیباتر میکند زنان هم آن را انجام میدهند.
وی با اشاره به حفظ هویت و ارزشها بیان داشت: هویت دخترانه به عنوان یک هویت اصلی و جدی است و هویت طلبی جنسی از زمانی شروع میشود که دختران و پسران تفاوتهای بین خود را ببینند و درک کنند.
کارشناس مسائل دینی بانوان در رابطه با دختر بودن اضافه کرد: دختران سرمایهای سه برابر زنان و 9 برابر مردان و پسران دارند؛ دختر بودن یعنی حیا داشتن و هویت دخترانه وجودی است که جان عالم است.
وی همچنین در ارتباط با از بین رفتن هویت دخترانه یادآور شد: هویت دخترانه در سه مرحله از بین میرود؛ دختران زمانی که به اولین دوره بلوغ خود یعنی عادت ماهانه میرسند، زمانی که ازدواج میکنند و زمانی که با آغاز مرحله کمال یعنی بچهدار شدن میرسند، هویت دخترانه خود را از دست میدهند.
وی در ادامه تصریح کرد: زن مربی جامعه است و مادران باید دختران خود را از بدو تولد برای مادر بودن پرورش دهند.
این کارشناس ارشد و دانشجوی دکترا در رشته فلسفه و حکمت اضافه کرد: انسان بودن مقدمتر بر سایر هویتهایی است که در آفرینش خداوند قرار دارد.
گفتنی است، سلسله نشستهای پاتوق فعالان فرهنگی حوزه دختران به همت مدیریت فرهنگی هنری منطقه 20 تهران و با مشارکت اعضای فعال این پاتوق برای عموم مردم برگزار میشود.
علاقهمندان میتوانند جهت کسب اطلاعات به فرهنگسرای ولاء واقع در شهرری، میدان نماز مراجعه و یا با شماره تلفن 33391118 تماس حاصل فرمایند.