ظهوری: باید از تمام فرصتها برای کسب دانش استفاده کنیم
دورههای آموزش خبرنگاری و افغانشناسی با همکاری بنیاد علمی فرهنگی کوثر در قالب طرح حکمت در مجتمع فرهنگی ـ هنری شیخ صدوق (ره) کلید خورد.
به گزارش راگا نیوز، سید وحید ظهوری حسینی ساعاتی پیش در کارگاه آموزش خبرنگاری و افغانشناسی که در شهرری برگزار شد، در خصوص طرح حکمت و افغانشناسی اظهار داشت: طرح حکمت در فاز اول در چهار شهرستان ری، پیشوا، ورامین و قرچک برگزار شده است.
کارشناس حقوق و دکترای زبان و ادبیات فارسی، عضو موسس و مسئول بنیاد علمی فرهنگی کوثر گفت: این طرح را با کلاسهای رایگان خبرنگاری، افغان شناسی، طراحی وب و … آغاز کردیم.
وی در ادامه ذکر کرد: این دورهها با همکاری مدیریت فرهنگی هنری منطقه 20 فرهنگسرای ولاء و به همت مجتمع فرهنگی هنری شیخ صدوق (ره) برگزار میشود.
کارشناس حقوق و دکترای زبان و ادبیات فارسی، عضو موسس و مسئول بنیاد علمی فرهنگی کوثر گفت: ما برنامههایی را براساس اعتقادات مذهبی و نیازهایی که جامعه از نظر مسائل اعتقادی دارند را در این طرح تدارک دیدهایم.
ظهوری عنوان کرد: یکی از ابعاد مهم فعالیتهای فرهنگی، کار برای ساکنان محلهها هست، در این محلهها مهم نیست که چه کسانی ساکن هستند مهم این است که از این محلها چه کسانی تربیت میشوند.
وی ادامه داد: ما بهعنوان یک مسلمان باید از تمام فرصتها برای کسب دانش استفاده کنیم و در مجموعههای فرهنگی از همه اقشار انسانها و مسلمانها بدون تبعیض و در نظر گرفتن مسائل منطقهای و بعضی از مسائل دیگر باید استفادههای لازم را کنیم.
وی در خصوص فرموده مقام معظم رهبری مبنی بر صدور انقلاب به جهان بیان کرد: صدور انقلاب این نیست که بجنگیم و به زور اعتقاداتمان را تحمیل کنیم بلکه از همین مهدها و فرصتها است که میتوان انسانهایی را تربیت کرد که در دراز مدت یا کوتاه مدت به نفع جمهوری ایران بتواند ارتقای عالی سیاسی و دولتی و هم فکری و علمی داشته باشد.
وی ادامه داد: ما شاهد آن هستیم که از همین مجموعهها و مراکز فرهنگی در مناطق محروم استان تهران انسانهای فرهیخته و با استعدادهایی رشد کرده که افتخار رشد این افراد به مسئولان مناطق و جمهوری اسلامی ایران بر میگردد.
ظهوری در خصوص فعالیتهای خود گفت: در مجموعههای فرهنگی سیاسی مبارزاتی و مهم و مختلف فعالیت و کار کردهام و در حال حاضر در دانشگاه و مراکز تحقیقاتی دیگر در تهران فعالیت میکنم.
وی با اشاره به بنیاد علمی فرهنگی کوثر ذکر کرد: نام بنیاد علمی فرهنگی کوثر را از سوره کوثر در قرآن مجید و حضرت فاطمه زهرا (س) گرفتهایم و در واقع کوثر اسم یک زن است و ما بیشتر زن را محور همه مدارج و مهد گهوارههای تمدن میدانیم.
ظهوری ادامه داد: همه انسانهای فرهیخته که به جایی رسیدهاند حتماً یک زن پشتیبان آنها بوده و آنها را حمایت کرده است.
وی در خصوص طرح حکمت ذکر کرد: طرح حکمت در تابستان امسال با حضور اکثر مهاجرین افغان که در مناطق مختلف جنوب تهران ساکن هستند برگزار شد و آنهایی که علاقمند به شرکت در این طرح بودند در تعدادی از این کلاسهای مختلف ثبتنام و شرکت کردهاند.
کارشناس حقوق و دکترای زبان و ادبیات فارسی، عضو موسس و مسئول بنیاد علمی فرهنگی کوثر تاکید کرد: برگزاری این کلاسها برای مهاجرینی که هیچ امکاناتی ندارند بسیار سخت است ولی ما با همه کمبودها وظیفه خود را انجام داده و به پیش بردهایم.
وی در خصوص فعالیتهای بنیاد علمی فرهنگی کوثر گفت: بنیاد علمی فرهنگی کوثر در راستای مبارزه با تهاجم فرهنگی اهداف بلند مدت و کوتاه مدتی داریم که این دورهها از جمله خبرنگاری و افغان شناسی جزء این اهداف است و ما برای این که بتوانیم رسانههای جنبی را بهصورت خود جوش حمایت کنیم این کلاسها و دورهها را برگزار کردهایم.
ظهوری در پایان عنوان کرد: این دورهها از 30 مرداد ماه در مجتمع فرهنگی ـ هنری شیخ صدوق (ره) توسط اساتید مجرب که توسط دانشگاه تهران معرفی شدهاند، برگزار خواهد شد.
این گزارش حاکی است، علاقمندان برای ثبتنام و شرکت در این دورهها میتوانند به مجتمع فرهنگی هنری شیخ صدوق (ره) واقع در شهرری، فلکه اول دولتآباد، بوستان مهران مراجعه کنند.