کشیدن بار اضافه ازکابل های برق، آتش سوزی به راه انداخت

 

به گزارش راگانیوز به نقل از روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر کهریزک؛ «وحید فروغی» گفت: در تاریخ ۱۰ مرداد ماه با تماس شهروندان مبنی بر اعلام خبر آتش سوزی، نیروهای آتش نشانی  به محل حادثه اعزام شدند و مشاهده کردند که یکی از تیرهای برق واقع در سه راه قلعه شیخ دچار حریق شده است .

وی افزود: نیروهای آتش نشانی در این عملیات راهکارهای مناسب جهت اطفای حریق ناشی از اتصالات برق را به کار بستند و آتش سوزی قبل از انتشار به سایر نقاط سیم کشی ، خاموش شد.

مسئول آتش نشانی کهریزک علت وقوع این حادثه را گرفتن بار اضافه از کابل های برق عنوان کرد و گفت : متاسفانه برخی از شهروندان بدون رعایت استانداردها و اصول ایمنی اقدام به بارگیری از کابل های برق می کنند که این موضوع اتصالی و آتش سوزی را به همراه دارد.

فروغی اظهار داشت: تعداد قابل توجهی از حریق های صنعتی و خانگی به دلیل عدم رعایت اصول ایمنی و گرفتن بار اضافه از کابلهای برق است که از شهروندان تقاضا می شود قبل از وقوع حادثه حتما به رعایت این موارد توجه داشته باشند.

نظرات (0)
Add Comment