مواد لازم:
- پیاز ۱ عدد
- روغن سرخ کردنی به میزان لازم
- کالباس (ژامبون) ۸ ورق
- سینه مرغ ۲ عدد
- فلفل دلمه ای ریز خرد شده ۲ عدد
- جعفری خرد شده مقداری
- زعفران دم کرده غلیظ ۳ قاشق
- نمک و زرد چوبه به میزان نیاز
- پنیر پیتزای رنده شده به میزان لازم
- آرد سوخاری (برای غلتاندن) به میزان لازم
- تخم مرغ (برای غلتاندن) ۱ عدد
۱. اول سینه ی مرغمون رو به همراه پیازچرخ میکنیم و بعد با نمک و زرد چوبه (من زردچوبه رو حتما سعی میکنم در اکثر غذاهام استفاده کنم چون واقعا مفیده) و زعفران کاملا مخلوط کرده و ورز میدیم.
۲. کیسه فریزر رو بازکرده و روی سطح کار پهن میکنیم مقداری روش رو با روغن چرب میکنیم و بعد از مواد گوشت به اندازه یک مشت برداشته و روی نایلون پخش میکنیم.بعد از اینکه کامل باز کردیم روش ورقه ژامبون میزاریم و بعد فلفل دلمه ای (که قبلا برای رفع خامی تفت دادم) و جعفری خردشده (و یا هر چیزی که دوست داشتین) و در اخر روش پنیر پیتزای رنده شده میریزیم.
۳. بعد بهطور همزمان دو طرف نایلون رو بالا اورده ودو سر رولت رو بهم وصل میکنیم و مدت یک الی دو ساعت در یخچال قرارمیدیم تا خودشو بگیره.
۴. و بعد نایلکسش رو جدا کرده و در تخم مرغی که هم زده شده میزنیم.
۵٫ و بعد در آرد سوخاری غلتونده.
۶. در روغن سرخ میکنیم.
۷. در آخر برای سرو به آرومی و با چاقوی تیز به آرومی در اندازه های دلخواه برش بزنید و نوش جان کنید.
نکات مهم:
۱.برای مواد داخل رولت با سلیقهی خودتون موادی رو کم یا زیادکنید (مثل خیارشور قارچ هویج پخته و خردشده گردو و زرشک….) ولی ژامبون و فلفل دلمه ای و پنیر پیتزا حتما باشه.
۲. این یک دستور غذای عالی به عنوان پیش غذاست.
۴. میتونید با سس کچاب سروش کنید خوشمزه میشه.
حتما این رولت خوشمزه رو درست کنید و درکنار اعضای خانواده از خوردنش لذت ببرید.