حبوبات را چقدر باید خیس کنیم
حبوبات ازجمله مهمترین مواد گیاهی و پروتئینی هستند که مصرف آنها برای سلامتی بدن بسیار مفید است. هر کدام از انواع حبوبات به صورت جداگانه زمان مناسبی برای خیساندن و پخت نیاز دارند که در ادامه این مطلب به شرح آن پرداختهایم.
حبوبات یکی از مهمترین منابع تامین پروتئین، فیبر، آهن، منگنز، فولات، منیزیم و آنتی اکسیدان هستند که مصرف آنها به صورت موکد از سوی پزشکان و کارشناسان تغذیه سفارش شده است. هر کدام از حبوبات به نوع خود برای بدن مفیدند و حذف هیچکدام از آنها از برنامه غذایی جایز نیست. حبوبات بهترین جایگزین برای افرادی است که به هر دلیل منع مصرف گوشت دارند و میتوانند پروتئین مورد نیاز بدنشان را با استفاده از حبوبات تامین کنند.
اما این دانههای سرشار از مواد معدنی اگر به درستی تهیه و طبخ نشوند، منجر به نفخ و درنهایت دل درد و دل پیچه خواهند شد. بهترین راه برای فرار از این مشکل این است که قبل از پخت حبوبات نفخ آن گرفته شود که این کار از راه خیساندن حبوبات صورت میگیرد. برای بسیاری این سوال وجود دارد که هر کدام از انواع حبوبات را باید چه اندازه و چه مدت زمانی خیساند. ما در مطلب پیش رو به شرح این مطلب و پاسخ به این سوال مهم پرداختهایم.