مجله اینترنتی انعکاس
مطالب جذاب وخواندنی وب

فست فودهای خانگی ،فیله سوخاری

فیله سوخاری -شاید شما هم در یک‌لحظه دلتان فست فود بخواهد اما در‌خانه هستید و امکان سفارش نیست ،خودتان بهترین سرآشپز شوید و فست فود را در خانه درست کنید پس با ما‌همراه باشید تا شما را با بهترین فست فود خانگی‌ آشنا کنیم

فیله سوخاری یکی از غذا‌های فست‌فودی است که می‌توانیم در خانه درست کنیم و هم دلتنگی‌مان از غذا‌های فست‌فودی را رفع کنیم هم از خوردنش لذت ببریم و خیالمان راحت باشد همه‌چیز در سلامت کامل طبخ شده است.

 

این روز‌های کرونایی ما را حسابی دلتنگ غذا‌های فست‌فودی کرده است، اما چاره‌ای هم نداریم و باید به‌خاطر حفظ سلامت خود و اطرافیانمان از رفتن به رستوران‌ها دوری کنیم. چاره چیست؟ غذا‌های فست‌فودی را در خانه درست کنیم. فیله سوخاری یکی از این غذا‌های فست‌فودی است که می‌توانیم در خانه درست کنیم و هم دلتنگی‌مان از غذا‌های فست‌فودی را رفع کنیم هم از خوردنش لذت ببریم و خیالمان راحت باشد همه‌چیز در سلامت کامل طبخ شده است.

مواد لازم:

سینه مرغ: ۱ -۲ عدد

ماست: ۶ قاشق غذاخوری

ادویه: به مقدار لازم

پودر فلفل سیاه و قرمز: به مقدار لازم

زعفران: به مقدار لازم

نمک و زردچوبه و دارچین: به مقدار لازم

پیاز متوسط: ۲ عدد

سیر درشت: ۲ حبه

آب لیمو: ۲ قاشق غذاخوری

آرد سوخاری: به مقدار لازم

تخم مرغ: ۲ عدد

طرز تهیه و دستور پخت:

۱. ابتدا سینه‌های مرغ را فیله می‌کنیم؛ (به صورت نوار‌های باریک برش می‌دهیم). پیاز‌ها را خرد کرده و سیر را ریز رنده می‌کنیم.

۲. سپس ماست، آبلیمو، نمک، فلفل سیاه و قرمز، زردچوبه، ادویه زعفران و دارچین را باهم مخلوط کرده و پیاز و سیر‌ها را به آن اضافه و مخلوط می‌کنیم.

۳. فیله‌های مرغ را داخل مخلوط قرار می‌دهیم و به مدت ۴ تا ۵ ساعت در یخچال می‌گذاریم تا کاملا مزه‌دار شوند.

۴. در ظرف مناسب روغن ریخته و روی حرارت می‌گذاریم تا کاملا داغ شود. سپس تخم مرغ‌ها را در کاسه‌ای جداگانه شکسته و هم می‌زنیم.

۵. سپس فیله‌ها را از مواد جدا کرده و ابتدا در آرد سوخاری می‌غلتانیم و بعد داخل تخم مرغ‌ها میزنیم و مجددا در آرد سوخاری می‌غلتانیم و داخل روغن می‌اندازیم تا سرخ شوند

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.