مجله اینترنتی انعکاس
مطالب جذاب وخواندنی وب

بهترین اپلیکیشن‌ها برای اسکن تصویر

مجله همشهری دانستنی‌ها – نگار شهیددخت: در بسیاری مواقع دسترسی به اسکنر مقدور نیست و از طرفی زمانی که صرف اسکن می‌شود به قدری است که ناگزیر می‌شویم روش نسبتاً ساده‌تری را جایگزین آن کنیم.

در حال حاضر با وجود گوشی‌های هوشمند و پپیشرفت‌های صورت گرفته در زمینه برنامه‌نویسی و ساخت اپلیکیشن‌های کاربردی در زمینه اسکن اسناد، دیگر نیازی به خرید اسکنر‌های گرانقیمت نیست و هوشمندی این ابزار‌ها هم به قدری بالاست که امکان ویرایش و تصحیح اطلاعات را به ما می‌دهد. از طرفی کیفیت قابل حاصل آن‌قدر بالاست که عدم استفاده از اسکنر قابل تشخیص نباشد. فقط کافی است یک برنامه اسکنر را دانلود و شروع به اسکن کنید. به این ترتیب می‌توانید نتیجه بهتری بگیرید.

۱. Evernote Scannable

بهترین اپلیکیشن‌ها برای اسکن تصویر

این اپلیکیشن که برای پلتفرم iOS طراحی شده است یکی از بهترین و دقیق‌ترین برنامه‌های اسکنری است که می‌توان در آیفون و آی‌پد به سراغش رفت. سرعت اسکن آن بسیار بالاست و اگر دستگاه اسکنر ScanSnap شرکت اورنوت را در دفتر کارتان داشته باشید، می‌توانید بین آن و اپلیکیشن تعامل برقرار کرده و بدون کوچک‌ترین وقفه و پشت سر هم مدارک کاغذی را اسکن کنید. تبدیل کارت‌های ویزیت مخاطبان به دفترچه تلفن از دیگر قابلیت‌های کاربردی این برنامه است که آن را به ابزاری ایده‌آل برای ارتباطات کاری تبدیل می‌کند.


۲. Google Drive

بهترین اپلیکیشن‌ها برای اسکن تصویر

یکی از قابلیت‌های گوگل درایو که بسیاری از کاربران از آن بی‌خبرند، اسکن اسناد است. اسکن اسناد در این روش با سرعت بالا انجام شده و نتیجه را به صورت فایل PDF استخراج می‌کند. همچنین بعد از اسکن، فایل‌ها به‌صورت خودکار در فضای ابری گوگل ذخیره می‌شوند. در گوگل درایو قابلیت‌های ویرایشی مانند کراپ وجود دارد.

اپلیکیشن این سرویس محبوب علاوه بر اندروید، برای iOS نیز عرضه شده است. برای استفاده از قابلیت اسکن گوگل درایو، کافی است در منوی اپ گزینه Add New را فشرده و سپس روی آیکون اسکن اشاره کنید. خروجی‌ها همگی به‌صورت PDF بوده و در فضای ابری اختصاص شما ذخیره می‌شوند. جالب است بدانید گوگل درایو با پشتیبانی از فناوری OCR، امکان جستجوی واژه‌ها و اعداد را هم در این فایل‌های PDF برای‌تان مهیا کرده است.


۳. Genius Scan

بهترین اپلیکیشن‌ها برای اسکن تصویر

این برنامه به شما امکان اسکن سریع اسناد و ذخیره آن‌ها به‌صورت فایل PDF و JPG را می‌دهد. از ویژگی‌های مثبت آن می‌توان به تشخیص هوشمند صفحه، بهبود عمق و افزایش کیفیت اسکن‌های ثبت شده اشاره کرد. خوبی این اپلیکیشن آن است که با سرویس‌های ابری مختلف همگام بوده و به‌طور خودکار فایل‌های اسکن شده شما را ذخیره می‌کند.


۴. Adobe Scan

بهترین اپلیکیشن‌ها برای اسکن تصویر

این برنامه قادر به شناسایی سریع اسناد بوده و آن‌ها را با کیفیت بالا به ثبت می‌رساند. شما می‌توانید فایل‌های اسکن شده را به‌صورت مستقیم با فرمت PDF ذخیره کنید و بعد از اسکن اسناد آن‌ها را هایلایت کرده و متن دلخواه به آن اضافه کنید. این اپلیکیشن به‌صورت رایگان برای اندروید و iOS عرضه شده است. در صورت تمایل می‌توانید با پرداخت درون‌برنامه‌ای، به امکانات بیشتری در آن دست یابید.


۵. Clear Scanner

بهترین اپلیکیشن‌ها برای اسکن تصویر

یکی از سبک‌ترین برنامه‌های اسکن اسناد است که دارای سرعت پردازش سریع و همچنین قابلیت پشتیبانی از گوگل درایو، وان درایو و دراپ باکس است. گزینه‌هایی برای تبدیل فایل به فرمت JPEG یا PDF نیز وجود دارد. با این برنامه می‌توانید عکس و اسناد خود را اسکن کنید. از قابلیت‌های دیگر این برنامه می‌توان به کم‌حجم بودن برنامه، قابلیت سازماندهی و گزینه‌های ویرایش اشاره کرد.


۶. Abbyy FineScanner

بهترین اپلیکیشن‌ها برای اسکن تصویر

اگر به دنبال یک برنامه حرفه‌ای برای اسکن اسناد با گوشی هستید، اپ Abbyy Fine می‌تواند انتخاب خوبی برای‌تان باشد که علاوه بر اسکن اسناد، قابلیت تبدیل آن‌ها به متن را نیز در اختیار کاربر قرار می‌دهد. با پشتیبانی از ۱۹۳ زبان مختلف از جمله فارسی، شما می‌توانید از نوشته‌های‌تان عکس بگیرید و آن‌ها را به صورت متن قابل ویرایش تحویل بگیرید. اسناد اسکن شده را این برنامه به‌صورت فایل‌های DOCX، PDF و TXT ذخیره می‌کند و امکان اشتراک‌گذاری سریع آن‌ها نیز وجود دارد.


۷. Scanner Pro

بهترین اپلیکیشن‌ها برای اسکن تصویر

این برنامه برای کاربران سیستم عامل iOS اپل یک ابزار خاص با قابلیت‌های کامل و جذاب است و به کمک آن می‌توان از تصویر یا نوشته مورد نظر فایل اسکن تهیه کرد. اپلیکیشن از یک سیستم هوشمند قوی جهت شناسایی متون و ویرایش خودکار آن‌ها بهره می‌برد و می‌توان تغییرات دلخواه را در فایل اسکن شده اعمال کرد. همچنین قابلیت OCR این اپلیکیشن از ۲۱ زبان پشتیبانی کامل دارد. فایل خروجی در نهایت از طریق پرینت یا فکس در دسترس کاربران دیگر قرار می‌گیرد.


۸. Scanbot

بهترین اپلیکیشن‌ها برای اسکن تصویر

این برنامه نیازی به تنظیم زاویه دوربین و سند ندارد. کافی است کاغذ مورد نظر را روی یک سطح صاف قرار داده و حتی در حالت زاویه‌دار از آن عکس بگیرید، اپلیکیشن به‌صورت خودکار آن را به بهترین حالت تبدیل خواهد کرد. در نهایت می‌توانید پس از اعمال فیلتر‌های مورد نظر، فایل را با فرمت PDF یا JPG ذخیره کنید. نسخه پولی امکانات بیشتری از جمله تبدیل عکس به متن توسط OCR (این قابلیت از زبان فارسی پشتیبانی نمی‌کند.. درج خودکار مکان و زمان روی عکس‌های اسکن شده و … دارد که در صورت تمایل با پرداخت درون‌برنامه‌ای می‌توانید از آن‌ها استفاده کنید.


۹. Smart Doc

بهترین اپلیکیشن‌ها برای اسکن تصویر

این برنامه که از OCR برای تبدیل عکس به متن استفاده می‌کند، دارای بررسی‌کننده غلط املایی است و بیش از ۴۰ زبان را پشتیبانی می‌کند. می‌توان اندازه صفحات را تنظیم و از حالت اسکن دسته‌ای برای اسناد چند صفحه‌ای استفاده کرد. برش و زوم اسکن، پشتیبانی از فرمت‌های JPEG، GIP، BMP، PNG و WebP، محیط‌های ابری دراپ باکس، گوگل درایو و دیگر گزینه‌های ذخیره‌سازی ابری از امکانات دیگر این اپلیکیشن است.


۱۰. CamScanner

بهترین اپلیکیشن‌ها برای اسکن تصویر

این برنامه به شما امکان می‌دهد که از اسناد چاپی، کارت ویزیت و حتی نوشته‌های روی تخته وایت‌برد اسکن بگیرید. پس از گرفتن عکس، اپلیکیشن آن را آنالیز کرده، نوع آن را تشخیص می‌دهد و بر اساس نوع سند در فولدر‌های جداگانه ذخیره می‌کند. بعد از این که از سند خود عکس گرفتید، می‌توانید نور، رنگ و دیگر تنظیمات آن را عوض کرده و با دوستان و همکاران‌تان به اشتراک گذاشته و به‌صورت گروهی آن را ویرایش کنید. اگر اسناد محرمانه است امکان رمزگذاری نیز وجود دارد.

CamScann هم مانند Scannable از فناوری OCR استفاده می‌کند، با این تفاوت که برای استفاده از آن باید یک پلاگین روی گوشی خود نصب کنید. مزیت این فناوری این است که با استفاده از آن می‌توان متن اسکن‌های خود را کپی و در جای دیگری استفاده کرد. از دیگر قابلیت‌های این برنامه این است که به تلفن همراه محدود نمی‌شود و می‌توانید اسکن‌ها را در حساب کاربری‌تان ذخیره کرده و بدون نیاز به اتصال گوشی به لپ‌تاپ، آن‌ها را منتقل کنید.


معرفی چند وب‌سایت کاربردی

www.iconspedia.com

آیکون‌ها امروزه در طراحی، وب و … بسیار پرکاربردند. اگر به دنبال آیکون خاصی هستید و با جستجو در موتور جستجو‌های مختلف به نتیجه‌ای نرسیدید، این وب‌سایت یک مرجع خوب و غنی از آیکون است، با جمع‌آوری و دسته‌بندی آن‌ها در سایز و گروه‌های مختلف، کار پیدا کردن آیکون با اندازه دلخواه را بسیار آسان کرده است.

www.brainyquote.com

این وب‌سایت یک سرویس بسیار خوب در زمینه جمع‌آوری نقل قول و جملات قصار اشخاص معروف و مشهور سراسر جهان به زبان انگلیسی است. شما می‌توانید کلمه کلیدی مدنظرتان را در کادر جستجو تایپ کنید تا تمام جملات و نقل قول‌های آدم‌های معروف درباره آن واژه را مشاهده کنید. این سرویس همچنین دارای بخش‌های دسته‌بندی اسامی به ترتیب الفبا، موضوع‌های داغ، عکس‌نوشته‌های جملات قصار و پرمعنای انگلیسی است.

Similarsitesearch.com

اگر به دنبال راهی برای پیدا کردن سایت، سرویس جدید با محوریت کاری، موضوع سایتی و سرویسی هستید که در حال حاضر از آن استفاده می‌کنید، این سایت گزینه مناسبی برای‌تان است که بر اساس الگوریتم‌های خاص خود و نظرات و رأی کاربران، سایت‌های مشابه را در دسته‌های گوناگون، طبقه و رتبه‌بندی می‌کند. کافی است وارد وب‌سایت شده و نشانی و سرویس را که به دنبال جایگزین برای آن هستید، در کادر جستجو وارد و اینتر کنید تا اطلاعات فعلی سایت و فهرست سایت‌های مشابه را مشاهده کنید.

Tinypng.com

گاهی واقعاً نیاز است تا برای به اشتراک‌گذاری تصاویر یا قرار دادن آن‌ها در وب‌سایت‌ها، حجم مناسب و البته کمی داشته باشند. برای فشرده‌سازی تصاویر نرم‌افزار‌های گوناگونی تاکنون ارائه شده که هر یک از یک یا چندین فرمت پشتیبانی می‌کنند. در نهایت بسته به میزان امکاناتی که دارند نیز حجمی قابل توجه خواهند داشت که قطعاً برای کاربرانی که در فضای ذخیره‌سازی محدودیت دارند، این موضوع اصلاً خوشایند نخواهد بود. به همین دلیل وجود سرویس‌های آنلاین بسیار احساس می‌شود که فقط از طریق اینترنت و آپلود تصاویر با کاربر رابطه برقرار می‌کنند.

این وب‌سایت حجم تصاویر با فرمت PNG و JPG را تا حدود زیادی کاهش می‌دهد. در واقع به‌صورت انتخابی تعداد رنگ‌های تصاویر را کاهش داده تا بایت‌های کمتری برای ذخیره‌نیاز باشد. البته این تکنیک تقریباً هیچ تأثیری روی کیفیت تصویر نمی‌گذارد و تغییر ایجاد شده تقریباً غیرقابل مشاهده است، اما حجم تصویر به‌شدت کاهش پیدا می‌کند.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.