به گزارش راگامگ این دو عکاس سالها خود را بر فراز بلندترین ارتفاعات به خطر انداختهاند تا بتوانند بلندترین و معروفترین ساختمانهای جهان را به تصویر بکشند.
آنها این تصاویر را در وبسایت خود منتشر کردهاند. این تصاویر بسیار مهیج هستند و چشماندازهایی را به تصویر کشیدهاند که هیچ راه دیگری برای دیدنشان وجود ندارد.
این کار آنها کاری جنجال برانگیز بوده است. به همین دلیل هم آنها از دیگران میخواهند که این کار را انجام ندهند. از بالارفتن از بلندترین آسمانخراش چین گرفته تا عکس گرفتن از بالای ساگرادا فامیلیا در بارسلونا. با هم نگاهی به برخی از خیره کنندهترین و خطرناکترین این عکس ها میاندازیم.
برای گرفتن این تصویر، پس از بسته شدن اهرام، آن دو به مدت چهار ساعت خود را از دید مأموران مخفی کردند. اگر دستگیر میشدند مجازاتشان یک تا سه سال حبس میبود.
این دو سالهای سال از ساختمانها بالا میرفتند. در آلمان و در شهر کلن آنها جایی رفتند که میتوانستند کلیسای جامع کلن، مقر اسقف اعظم کلن و میراث جهانی یونسکو را از دید یک پرنده بلند پرواز ببینند.
برای فرار از جمعیتی که بعد از ظهر به کلیسا میآمدند آنها دزدکی خود را به داربست رساندند و بدون هیچگونه وسایل کمکی و ایمنی خود را به بالا رساندند.
این دو با ۶۵۰ متر صعود خود را به بالای یکی از بلندترین آسمانخراشهای چین یعنی برج شانگهای رساندند. برای دیدن مناظر از بالای برج سه آسانسور مسافران را به یک سکوی مخصوص میرساند. اما این دو عکاس تصمیم گرفتند به جای آسانسور از جرثقیلهایی که در آن زمان برای پروژههای ساختمانی در آن جا بودند استفاده کنند.
کار جالبتر آنها این بود که آنها بیست ساعت را در بالای آن برج سپری کردند، و در زمان سپیده دم در بالای جرثقیل منتظر شدند که هوا به اندازه کافی برای عکس گرفتن روشن شود. سپس تصاویری رویایی از برج جین مائو و مرکز تجارت جهانی شانگهای در میان ابرها ثبت کردند.
آنها برای ثبت تصاویری کامل و فراگیر از بندر شانگهای و آسمانخراشهایش از بیلبوردهای تبلیغاتی بالا رفتند.
آنها در ساگرادا فامیلیا در بارسلونای اسپانیا به کلیسای معروف آنتونی گائودی رفتند و به بالاترین جایی که میشد برای گرفتن یک عکس خیرهکننده رفت صعود کردند.
این عکاسان ۵۰ متر از میلههای یک جرثقیل در بالای ساختمان بالا رفتند تا توانستند تصاویری از آن چشمانداز خلق کنند که پیش از این کسی ندیده بود.
آنها با رفتن بر بالای سقف یک ساختمان در نزدیکی برج ایفل به نمایی از این برج دست یافتند که کمتر توریستی در پاریس میتواند برج ایفل را از این زاویه ببیند.
رفتن به بالای برج ایفل کاری است که اغلب توریستها در پاریس انجام میدهند، اما این دو عکاس نترس یک گام فراتر رفتند. بدون سرگیجه و ترس از ارتفاع، در کمال آرامش و خونسردی پاهایشان را آویزان کرده یک پانوراما از زاویه بالا از پاریس گرفتند.
شما میتوانید برای رسیدن به بالای برجهای کلیسای نوتردام پاریس از مسیری با ۴۰۰ پله بالا بروید، اما این عکاسان تصمیم گرفتند از بیرون، از نمای ساختمان بالا بروند تا بتوانند یک تصویر نما بسته از مجسمههای کلیسا بگیرند.
هنگامی که آنها از نمای بیرونی کلیسای جامع سنت ویتوس، بزرگترین عبادتگاه شهر پراگ در جمهوری چک، جایی که مراسمهای مذهبی و تاجکذاریهای پادشاهان و ملکههای چک در آنجا انجام میگرفت، بالا رفتند، پلیس محلی در حالی که شوکه شده بود آنها را دستگیر کرد. اما نهایتاً به آنها اجازه داد که بروند.
پل آکاشی کایکو در ژاپن، با دکلهایی به ارتفاع ۲۹۸ متر، بلندترین پل معلق جهان است. این دو گردشگر نترس، در یک نیمه شب از دکلهای این پل بالا رفتند تا تصاویری از آن چشمانداز منحصر به فرد ثبت کنند.
کلیسای “دو ساکره کور د مونتمارتر” با عرشهای به ارتفاع بیش از ۴۰۰ متر، یکی از بناهای تاریخی مهم پاریس است. اما بجای رفتن بر روی عرشه، این دو عکاس پشتبام این کلیسا را برای ثبت چشماندازهای آنجا انتخاب کردند.
همچنین آنها با طی مسیری در آب به بالای تالار شهر استکهلم که در شب به زیبایی نورپردازی شده بود، رسیدند. این تالار یکی از معروفترین ساختمانهای سوئد است که هر سال میزبان گردهماییهای شورای شهر، هنر و مراسم اهدا جایزه نوبل میباشد.
برای گرفتن این تصویر از کاخ فرهنگ و علوم که بلندترین ساختمان لهستان، در شهر ورشو است و شامل تعدادی سینما، استخر، موزه، کتابخانه، تئاتر و سالن کنسرت میباشد، این دو عکاس ماجراجو وارد یک ساختمان نیمه کاره در آن نزدیکی شدند و دور از چشم نگبانان خود را به بالای آن رساندند.
پس از اینکه ویدئوی آنها در حال بالا رفتن از برج شانگهای در یوتیوب بسیار مورد استقبال قرار گرفت، آنها از مرکز مالی چین در شهر شنزن چین، که بعد از برج الخلیفه، دومین برج مرتفع دنیا است، بالا رفتند. آنها در ارتفاع ۶۶۰ متری تصمیم گرفتند که هر سال در سال نوی چینی این کار را انجام دهند.
آنها همچنین به مراکز صنعتی و تونل های زیر زمینی از جمله سیستم مترو استکهلم هم سری زدند. آنها برای گرفتن این تصاویر با موقعیتهای بسیار خطرناکی مواجه شدند و هرگز انجام چنین کارهای مخاطره آمیزی را توصیه نمیکنند.
برگرفته از : فارنت