این حق اختراع که در «اداره پتنت و اسامی تجاری آمریکا» و «سازمان جهانی مالکیت فکری» ثبت شده است، به یک گوشی منعطف با سنسورهای جانبی حساس به لمس اختصاص دارد؛ چیزی که میتواند در موتورولا ریزر ۲ وجود داشته باشد.
طبق توضیحات درج شده، این سنسورهای لمسی قادر به شناسایی ۲۰ ژست حرکتی و اجرای ۲۰ عملکرد مختلف هستند. ظاهرا در حالت تاشده نیز قابلیت تشخیص ژستها وجود دارد. حسگر اثر انگشت را هم روی صفحه نمایش میتوان دید.
البته هنوز هیچ نشانهای از قصد موتورولا برای تولید گوشی منعطف دیگری وجود ندارد؛ بنابراین ثبت چنین پتنتی، لزوما به معنای استفاده از آن در نسل بعدی Razr نیست.
مشخصات موتورولا ریزر ۲۰۱۹
نخستین گوشی منعطف موتورولا، دارای یک نمایشگر تاشو pOLED با وضوح ۲۱۴۲ در ۸۷۶ پیکسل و نسبت تصویر ۲۱:۹ است. نمایشگر ثانویه هم که سایز ۲٫۷ اینچی و وضوح ۸۰۰ در ۶۰۰ پیکسل دارد، با گوریلا گلس ۳ محافظت میشود.
موتورولا ریزر از اسنپدراگون ۷۱۰ کوالکام قدرت میگیرد؛ این چیپست ۱۰ نانومتری دارای دو هسته ۲٫۲ گیگاهرتزی Kryo 360، شش هسته ۱٫۷ گیگاهرتزی و پردازنده گرافیکی آدرنو ۶۱۶ است. تراشه دستگاه با ۶ گیگ رم (LPPDDR4x) و ۱۲۸ گیگ حافظه داخلی همراهی میشود. ضمن اینکه با سیستم عامل اندروید ۹ پای کار میکند.
در پشت گوشی، یک دوربین ۱۶ مگاپیکسلی با فلاش LED دوگانه وجود دارد. از مشخصات آن باید به سنسور IMX519 سونی، گشودگی دیافراگم f/1.7، پیکسلهای ۱٫۲۲ میکرومتری، لرزشگیر الکترونیکی تصویر، فوکوس خودکار Dual Pixel و لیزری اشاره کنیم. دوربین سلفی هم ۵ مگاپیکسلی با گشودگی دیافراگم f/2.0 است.
این دستگاه، حسگر اثر انگشت دارد و نسبت به پاشش قطرات آب، مقاوم است. داشتن چهار میکروفون و باتری ۲۵۱۰ میلیآمپر ساعتی با پشتیبانی از توربو شارژ ۱۵ وات، دیگر ویژگیهای آن هستند.