مواد لازم:
- ۳ عدد تخم مرغ بزرگ
- ۲/۳ پیمانه شکر
- ۲ قاشق غذاخوری روغن سبزیجات
- ۱ قاشق چای خوری عصاره وانیل
- ½ قاشق چای خوری نمک
- ۱ قاشق چای خوری بکینگ پودر
- ۱ قاشق چای خوری پودر زنجبیل
- ¼ قاشق چای خوری جوز هندی
- ۲ قاشق چای خوری دارچین
- ۱/۸ قاشق چای خوری پودر میخک
- ¾ پیمانه آرد
- ۲ پیمانه هویج رنده شده
- ¼ پیمانه پودر قند برای رول کردن کیک
مواد لازم برای خامه داخل رولت:
- ۱۷۰ گرم پنیر خامه ای
- ۴ قاشق چای خوری (۵۷ گرم) کره آب شده
- ۱ قاشق چای خوری عصاره وانیل
- ۲ پیمانه پودر شکر
۱٫ برای این که مطمئن شوید کیک داخل فر پخته می شود فر را از قبل روی ۱۷۵ درجه روشن کنید و بگذارید گرم شود. داخل یک عدد سینی ۲۸ در ۲۵ سانتیمتری را با کاغذ روغنی بپوشانید. روی کاغذ کمی روغن اسپری کنید و قبل از این که کنار بگذارید کمی آرد بپاشید.
۲٫ اگر کاغذ روغنی ندارید می توانید از فویل استفاده کنید.
۳٫ اگر اسپری روغن ندارید می توانید از کره برای چرب کردن کاغذ استفاده کنید.
۴٫ ۳ عدد تخم مرغ را داخل ظرفی ریخته و با همزن برقی به مدت ۳ دقیقه هم بزنید. تخم مرغ ها را با قاشق هم می توانید هم بزنید اما زمان بیشتری می برد.
۵٫ بعد از هم زدن تخم مرغ ها ۲/۳ پیمانه شکر را به آن اضافه کنید و ۳ دقیقه دیگر با هم زن بزنید.
۶٫ سپس ۲ قاشق غذاخوری روغن و یک قاشق چای خوری عصاره وانیل را اضافه کرده و با سرعت پایین هم بزنید تا کاملا مواد هم بخورد.
۷٫ ¾ پیمانه آرد، ۱ قاشق چای خوری بکینگ پودر، ۱ قاشق چای خوری پودر زنجبیل، ¼ قاشق چای خوری پودر جوز هندی، ۲ قاشق چای خوری پودر دارچین و ۱/۸ قاشق چای خوری پودر میخک را با هم ترکیب کنید.
۸٫ بعد از این که تمام مواد خشک را با هم ترکیب کردید آرام آرام به موادمان اضافه می کنیم و خیلی آرام هم می زنید. مراقب باشید زیاد هم نزنید چون کیک سفت می شود.
۹٫ وقتی خمیر کیک کاملا آماده شد ۲ پیمانه هویج رنده شده را به آن اضافه می کنیم و با قاشق هم می زنیم تا با مواد کاملا ترکیب شود.
۱۰٫ در این مرحله مواد را با دقت داخل سینی که از قبل آماده کرده اید بریزید و با قاشق سطح آن را صاف کنید. خمیر باید نازک و یکدست باشد.
۱۱٫ سپس سینی را داخل فر که از قبل گرم کرده اید به مدت ۱۵ الی ۱۶ دقیقه قرار دهید. تا زمانی که کیک بپزد اما روی آن نرم باشد. به محض این که کیک آماده شد آن را روی دستمال برگردانید و شروع کنید با دستمال رول کنید.
۱۲٫ یک عدد دستمال تمیز را پهن کنید و روی آن ¼ پیمانه پودر قند بپاشید.
۱۳٫ به محض این که کیک آماده شد آن را روی دستمال برگردانید و شروع کنید با دستمال رول کنید.
۲۱٫ بعد از این که کیک را با خامه رول کردید داخل کیسه فریزر قرار داده و بگذارید به مدت ۱ ساعت داخل یخچال سرد شود تا خودش را به خوبی بگیرد.
۲۲٫ بعد از این که کیک خودش را گرفت از یخچال برداشته و از داخل پلاستیک بیرون بیاورید. قبل از برش زدن کیک روی آن کمی پودر قند بپاشید. سپس برش زده و میل کنید.