بسیاری از مردم تمایل دارند تا در حین سفر خود، رستورانهای مختلف را هم امتحان کنند و هزینهی زیادی را صرف این کار میکنند. به نظر شما گرانترین رستورانهای دنیا در کجا واقع شدهاند؟ آیا میتوانید حدس بزنید که یک وعده غذا در این رستورانها چقدر میتواند هزینه بر باشد؟
هر کسی غذای خوب و تجربهی صرف یک شام خوب را دوست دارد. اما این سؤال مطرح است که آیا شما حاضر هستید پول زیادی را در گران قیمتترین رستورانهای جهان صرف کنید؟ بعد از فهمیدن اینکه یک فرد چه مقدار پول باید در این رستورانها صرف کند، به احتمال زیاد قدردان غذای کم هزینه خود خواهید بود. در این مقاله ۲۵ رستوران گران قیمت جهان معرفی شده است که حتما باید آنها را امتحان کنید.
۲۵. میز سرآشپز در آشپزخانه بروکلین (Chef’s Table at Brooklyn Fare)
رستوران Chef’s Table at Brooklyn Fare در نیویورک آمریکا واقع شده است. هزینهی یک وعده غذا در این رستوران برای هر شخص ۳۰۶ دلار (هزینهای معادل ۱٬۲۸۸٬۲۶۰ تومان) است. این تنها رستوران سه ستارهی میشلین (three-Michelin star) در بروکلین و بسیار گران قیمت است. فقط ۱۸ صندلی در دسترس برای صرف غذا دارد. سرآشپز یک منوی ۱۵ بخشی را ارائه میدهد که به طور عمده شامل غذاهای فرانسوی و ژاپنی است.
۲۴. لارپِژ (L’Arpegè)
رستوران L’Arpegè اولین ستارهی میشیلین خود را در سال ۱۹۹۶ گرفت. اما پس از گذشت ۲۱ سال، هنوز هم شایستگی این مقام را دارد. «تخممرغ گرم و سرد» (hot-cold egg) آنها بسیار معروف است و ۴۰۰ دلار (هزینهای معادل ۱٬۶۸۴٬۰۰۰ تومان) دارد. این رستوران در پاریس فرانسه واقع شده است.
۲۳. فرابنفش (Ultraviolet)
رستوران Ultraviolet در سال ۲۰۱۲ توسط سرآشپزی فرانسوی به نام پائول پَریت (Paul Pairet) تأسیس شد که تجربهی یک شام واقعی را به شما ارائه میدهد. نمایشی از نورها، موسیقی مضمون و به نمایش درآوردن اسم غذاها روی میز شام ازجمله ویژگیهای این رستوران است که بسیار جذابیت دارد. صرف غذا در اینجا ۴۵۰ دلار (هزینهای معادل ۱٬۸۹۴٬۵۰۰ تومان) دارد. این رستوران در شانگهای، چین قرار داد.
۲۲. رستوران گای ساوُوی در پاریس (Restaurant Guy Savoy De Paris)
مالک رستوران Restaurant Guy Savoy De Paris سرآشپز سه ستارهای بهنام گای ساووی است. او به این مشهور است که هیچگاه ناامید نمیشود (همچنین ممکن است شما او را بهعنوان معلم گُردن رَمزی (Gordon Ramsay) هم بشناسید). این رستوران در پاریس، فرانسه قرار دارد. هزینه صرف یک وعده غذا در این رستوران، ۵۲۵ دلار (مبلغی معادل ۲٬۲۱۰٬۲۵۰ تومان) است.
۲۱. هرتوگ ژان (Hertog Jan)
رستوران Hertog Jan در بروخه، بلژیک، قرار دارد. هزینه صرف غذا در اینجا به ازای هر نفر، ۲۷۵ دلار (مبلغی معادل ۱٬۱۵۷٬۷۵۰ تومان) است. هرتوگ ژان از مواد اولیهی بسیار عالی که در مزرعهی خودش میکارد، در غذاهایش استفاده میکند.
۲۰. دِلیبریه (De Librije)
رستوران De Librije در زووله (Zwolle) و در کشور هلند قرار دارد. صرف غذا در این رستوران ۲۹۰ دلار (مبلغی معادل ۱٬۲۲۰٬۹۰۰ تومان) دارد. این رستوران متعلق به سرآشپز جانی بوئر (Jonnie Boer) و همسرش تریس بوئر (Thérèse Boer) است. آنها غذاهای مدرنی را که از محصولات منطقهای و فصلی تهیه شده است، در منوی خود ارائه میدهند.
۱۹. شلاس شاواشتاین (Schloss Schauenstein)
رستوران Schloss Schauenstein در فورستناو (Furstenau) و در کشور سوئیس قرار دارد. هزینه صرف غذا در این رستوران ۳۵۵ دلار (مبلغی معادل ۱٬۴۹۴٬۵۵۰ تومان) است. این رستوران درون قلعهای مربوط به قرن ۱۸ واقع شده است و تزئیناتی قرون وسطایی دارد.
۱۸. میشل براس تویا (Michel Bras Toya)
رستوران Michel Bras Toya در شهر تویا و کشور ژاپن قرار دارد. هزینه صرف غذا در اینجا به ازای هر نفر، ۴۱۰ دلار (مبلغی معادل ۱٬۷۲۶٬۱۰۰ تومان) است. این رستوران خوراکهای فرانسوی را با ترکیبی از غذاهای ژاپنی ارائه میدهد. و چشماندازی حیرتانگیز از دریاچهی آتشفشانی تویا (the volcanic Lake Toya) دارد.
۱۷. جول روبوچون (Joël Robuchon)
رستوران Joël Robuchon در لاس وگاس، آمریکا، قرار دارد. هزینهی صرف غذا در آنجا به ازای هر نفر، ۲۳۰ دلار (مبلغی معادل ۹۶۸٬۳۰۰ تومان) است. در سال ۱۹۸۹، گُلت میلا (Gualt Millau)، راهنما و کیفیت سنج رستورانهای فرانسوی، به سرآشپز جول روبوچون عنوان سرآشپز قرن را اعطا کرد.
۱۶. فرنچ لاندری (French Laundry)
رستوران French Laundry در یونت ویل (Yountville)، آمریکا، قرار دارد. هزینهی صرف غذا در آنجا به ازای هر نفر، ۲۹۷ دلار (مبلغی معادل ۱٬۲۵۰٬۳۷۰ تومان) است. این رستوران غذاهای رنگارنگ آمریکایی را عرضه میکند و از مرغوبترین مواد اولیه در غذاهای خود استفاده میکند.
۱۵. پِر شِی (Per Se)
رستوران Per Se در منهَتن آمریکا قرار دارد. هزینهی صرف غذا در آنجا به ازای هر نفر، ۳۲۵ دلار (مبلغی معادل ۱٬۳۶۸٬۲۵۰ تومان) است. این رستوران در سال ۲۰۰۴ افتتاح شده است و غذاهای متنوعی را به مهمانان خود ارائه میدهد.
۱۴. میسوگوئیگاوا (Misoguigawa)
میسوگوئیگاوا Misoguigawa در ۳ شهر از شهرهای ژاپن بهنام اوزاکا، کوب و کیوتو شعبه دارد. هزینهی صرف غذا در آنجا به ازای هر نفر، ۲۷۰ دلار (مبلغی معادل ۱٬۱۳۶٬۷۰۰ تومان) است و برای اینکه یک وعده غذای کامل (غذایی که از بخشهای متنوعی مانند پیشغذا، غذای اصلی و… تشکیل شده است) و تجملی آنها را تهیه کنید، باید حداقل از ۵ روز قبل آن را سفارش داده باشید!
۱۳. لُپِره کَتِلان (Le Pré Catelan)
رستوران Le Pré Catelan در مرکز پارک بوئیز دو بولونیه (the Bois de Boulogne park)، فرانسه، قرار دارد. هزینهی صرف غذا در آنجا به ازای هر نفر، ۲۵۵ دلار (مبلغی معادل ۱٬۰۷۳٬۵۵۰ تومان) است. این رستوران شیک برای سرو غذاهایش به شکلهای هیجانانگیز معروف است.
۱۲. بژ (Beige)
رستوران Beige در سال ۲۰۰۴ توسط سرآشپزی مشهور بهنام آلن دوکاس (Alain Ducasse) و شَنِل (Chanel) در توکیو، کشور ژاپن افتتاح شد! هزینهی صرف غذا در آنجا به ازای هر نفر، ۲۵۹ دلار (مبلغی معادل ۱٬۰۹۰٬۳۹۰ تومان) است. در آنجا غذاهای فرانسوی که با مواد اولیهی فصلی ژاپنی تهیه شده است، سرو میشود.
۱۱. گُردُن رَمزی (Gordon Ramsay)
صاحب رستوران Gordon Ramsay سرآشپز و شخصیت تلویزیونی معروف بهنام گُردُن رَمزی است. این رستوران از سال ۲۰۰۱ تاکنون سه ستاره میشلن دست پیدا کرده است. هزینهی صرف غذا در آنجا به ازای هر نفر، ۳۵۵ دلار (مبلغی معادل ۱٬۴۹۴٬۵۵۰ تومان) است. این رستوران در لندن، انگلستان، قرار دارد.
۱۰. رستوران لو موریس (Restaurant Le Meurice)
با الهام گرفتن از ورسای (Versailles)، رستوران فوقالعاده لوکس Restaurant Le Meurice با لوسترهایی کریستالی، برنزی و مرمرین تزئین شده است. ایت رستوران در پاریس قرار دارد و هزینهی صرف غذا به ازای هر نفر، ۵۲۴ دلار (مبلغی معادل ۲٬۲۰۶٬۰۴۰ تومان) است.
۹. رستوران زیر آبی ایتاآ (Ithaa Undersea Restaurant)
به نقل از the New York Daily Newsدر سال ۲۰۱۴، این مکان بهعنوان زیباترین رستوران در جهان برگزیده شد. با ایتاآ صرف غذایی عجیب و هیجانانگیز را تجربه میکنید. این رستوران در ۵ متری از سطح آب اقیانوس هند قرار گرفته است و چشماندازی زیبا از تپههای مرجانی را ارائه میدهد. ایتاآ در مالدیو قرار دارد و هزینهی صرف غذا در آن به ازای هر نفر، ۵۰۰ دلار (مبلغی معادل ۲٬۱۰۵٬۰۰۰ تومان) است.
۸. آلن دوکاس در دورچستر (Alain Ducasse at the Dorchester)
رستوران Alain Ducasse at the Dorchester در لندن، انگلستان، قرار دارد. هزینهی صرف غذا در آنجا به ازای هر نفر، ۳۴۳ دلار (مبلغی معادل ۱٬۴۴۴٬۰۳۰ تومان) است. در آنجا غذاهایی نفیس ازجمله منوی ترافل سیاه دارای ۷ قسمت، سرو می شود که بسیار جذاب است.
۷. آراگاوا (Aragawa)
در سال ۲۰۰۶، مجلهی فورب (Forbes)، آراگاوا Aragawa را بهعنوان گران قیمتترین رستوران انتخاب کرد. با وجود اینکه هماکنون دیگر در این مقام قرار ندارد، ولی هنوز هم جزو فهرست ۱۰ رستوران برتر جهان است. این رستوران تنها گنجایش ۲۲ نفر را دارد که این خود بیانگر این است که رزرو آنجا ماهها طول میکشد. این رستوران در توکیو، ژاپن، قرار دارد. هزینهی صرف غذا در آنجا به ازای هر نفر، ۳۷۰ دلار (مبلغی معادل ۱٬۵۵۷٬۷۰۰ تومان) است.
۶. رستوران کریسیِر (Restaurant Crissier)
در سال ۲۰۱۳، سرآشپز بِنوآ وُآلر (Benoit Violer) بهعنوان سرآشپز سال در سوئیس برگزیده شد و از گُلت میلا (Gualt Millau)، یک راهنمای معتبر رستورانهای فرانسوی، نمرهی ۱۹ از ۲۰ را گرفت. رستوران Restaurant Crissier در کریسیِر، سوئیس، واقع شده و هزینهی صرف غذا در آنجا به ازای هر نفر، ۴۱۵ دلار (مبلغی معادل ۱٬۷۴۷٬۱۵۰ تومان) است.
۵. خانهی پِلازا آتِنی (Plaza Athénéé Maison)
رستوران دیگری که به آلن دوکاس تعلق دارد، خانهی پِلازا آتِنی (Plaza Athénéé Maison) است. این رستوران یکی از بهترین سروهای غذا را ارائه میدهد. منوی آن متشکل از مواد اولیهی نادری است و از آنجایی که در یکی از زیباترین شهرهای جهان قرار دارد، طبیعی است که گرانقیمت هم باشد. این رستوران در پاریس، فرانسه، واقع شده و هزینهی صرف غذا در آنجا به ازای هر نفر، ۵۵۰ دلار (مبلغی معادل ۲٬۳۱۵٬۵۰۰ تومان) است.
۴. اوراساوا (Urasawa)
رستوران Urasawa در «بِوِرلی هیلز» (Beverly Hills)، آمریکا، واقع شده است. هزینهی صرف غذا در آنجا به ازای هر نفر، ۴۸۸ دلار (مبلغی معادل ۲٬۰۵۴٬۴۸۰ تومان) است. این رستوران ۳۰ غذای مختلف را ارائه میدهد، ولی رزرو کردن در آنجا کار راحتی نیست. این رستوران فقط گنجایش ۱۰ نفر را دارد.
۳. کیچو (Kitcho)
این رستوران با غذای مخصوصش به نام کیاسِکی (the high temple of kaiseki)، یک وعده غذای کامل دارای بخشهای مختلف که با مراسم چای ژاپنی آغاز میشود، شناخته میشود. غذاها در کیچو Kitcho خارقالعاده هستند. این رستوران در کیوتو واقع شده است و هزینهی صرف غذا در آنجا به ازای هر نفر، ۶۰۰ دلار (مبلغی معادل ۲٬۵۲۶٬۰۰۰ تومان) است.
۲. ماسا (Masa)
در منهتن، نیویورک قرار دارد. هزینهی صرف غذا در آنجا به ازای هر نفر، ۵۸۵ دلار (مبلغی معادل ۲٬۴۶۲٬۸۵۰ تومان) است. ماسا Masa گران قیمتترین رستوران موجود در آمریکا است.
۱. سابلیموشِن (Sublimotion)
در ایبیزا (Ibiza)، اسپانیا، قرار دارد. هزینهی صرف غذا در آنجا به ازای هر نفر، ۱٬۸۵۰ دلار (مبلغی معادل ۷٬۷۸۸٬۵۰۰ تومان) است! سابلیموشِن Sublimotion گران قیمتترین رستوران موجود در سراسر جهان است. هر جایگاه آن میتواند به اندازهی ۱۲ مهمان ظرفیت داشته باشد. این رستوران ۱۵ الی ۲۰ وعدهی غذا، موسیقی، رقص و نمایش را ارائه میدهد.