وبسایت بدونیم: این کیک خوشمزه خیلی ساده و سریع درست میشه و اگه می خواید طعمش رو هیچوقت فراموش نکنید اونو همراه با بستنی وانیلی یا کاراملی سرو کنید.
مواد مورد نیاز:
- ۲ پیمانه آرد
- ½ قاشق چای خوری جوش شیرین
- ۱ قاشق چای خوری پودر دارچین
- ½ قاشق چای خوری پودر زنجبیل
- ½ قاشق چای خوری پودر جوز هندی
- ¼ قاشق چای خوری میخک
- ½ قاشق چای خوری نمک
- ¾ پیمانه کره
- ۲/۳ پیمانه شکر قهوه ای
- ۱/۳ پیمانه + ۱ قاشق غذاخوری شکر دانه ریز
- ۱ عدد تخم مرغ
- ۱ قاشق غذاخوری عصاره وانیل
- ½ پیمانه + ۱ قاشق غذاخوری پوره کدو حلوایی
- ۱ و ¼ پیمانه شکلات چیپسی
طرز تهیه
۱٫ ابتدا فر را روی ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید. سپس داخل یک تاوه بزرگ ۲۰ سانتیمتری را چرب کنید و کنار بگذارید.
۲٫ تمام مواد خشک (آرد، جوش شیرین، زنجبیل، دارچین، جوز هندی، نمک و میخک) را در ظرف بزرگی مخلوط کنید.
۳٫ کره را داخل ظرف کوچکی روی حرارت متوسط ذوب کنید. سپس آن را از روی حرارت بردارید و به شکر قهوه ای و شکر دانه ریز اضافه کنید و هم بزنید.
۴٫ تخم مرغ و عصاره وانیل و در آخر پوره کدو را اضافه کنید و هم بزنید.
۵٫ نیمی از مواد خشک را اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا ترکیب شود. دوباره بقیه مواد خشک را اضافه کنید و هم بزنید.
۶٫ شکلات های چیپسی را اضافه کرده و هم بزنید.
۷٫ مواد را داخل تاوه بریزید.
۸٫ به مدت ۲۵ الی ۳۰ دقیقه داخل فر قرار دهید تا زمانی که لبه های کیک ترد و روی کیک طلایی مایل به قهوه ای رنگ شود.
۹٫ سپس کیک را بیرون بیاورید و اجازه دهید سرد شود. سپس کیک را برش بزنید مقداری بستنی روی آن بریزید و میل کنید.