به گزارش راگامگ ؛ ۱۰ غذای درجه یک که باید بخورید:
-
سبزیجات سبز برگ
سبزیجات سبز برگ یکی از روشهای جنگیدن با نوع ۲ دیابت است.
سبزیجات سبز برگ شامل گل کلم ، اسفناج ، کاهو و کلم پیچ هستند.
اسفناج دارای آن مقدار آهنی که قبلا تصور می شد نیست اما سرشار از آنتی اکسیدانها، ویتامینها و گروهی از مواد مغذی مثل فولیک اسید ، کلسیم و سلنیوم است. اما مراقب باشید این سبزیجات را زیاد نپزید چرا که بسیاری از مواد مغذی خود را از دست می دهند.
-
سیب
با وجود سیب دیگر نیازی به دکتر ندارید آنتی اکسیدانهای موجود در سیب با رادیکالهای آزاد می جنگند، رادیکالهای آزاد باندهای شیمیایی هستند که منجر به تولید بیماری در بدن شما می شوند.
مطالعات نشان داده که خوردن یک عدد سیب در روز باعث پایین آمدن نوع بد کلسترولLDL و افزایش نوع خوب کلسترولHDL می شود.
-
آووکادو
آواکادو دارای سطح بسیار بالایی از پتاسیم است، بیشتر از آن چیزی که در موز وجود دارد. آواکادو دارای ویتامین A,K,Eو سرشار از فیبر است. اگر چه مقدار چربی آواکادو بالاست اما از نوع چربی اشباع شده ای است که بدن به آن نیاز دارد.
مقاله مرتبط: آووکادو چه خواصی دارد؟
-
سیب زمینی
سبزیجات ریشه ای، در مقایسه با انواع دیگر سبزیجات، منابع عالی ویتامینهای C,B,A، کربوهیدراتها ، فیبر ، بتا کاروتن و حتی پروتئین هستند.
-
شوربای آرد جو دو سر
این غذا سرشار از فولیت، اسیدهای چرب، امگا ۳، پتاسیم، فیبر قابل حل در آب و کربوهیدراتها است. آرد جو دو سر در رژیم غذایی شما به معنای سطح پایین کلسترول، هضم آرام و کامل غذا و داشتن قلبی سالم است.
-
گل کلم
ویتامین C فقط در مرکباتی مثل پرتقال و گریپ فروت وجود ندارد. گل کلم می تواند نیاز روزانه شما به ویتامین C را فراهم کند.
-
بادام
بادام سرشار از ویتامین E، آهن، منیزیم، کلسیم، و فیبر است. بادام کلسترول را در سطح سالمی نگه می دارد. خوردن روزانه مقداری بادام به عنوان اسنک راهی برای داشتن احساس خوب بدون اضافه وزن است. خوردن روزانه بادام باعث سلامتی قلب، و کم کردن خطر بیماریهای قلبی و سرطان است.
-
روغن ماهی
امگا ۳: مفید برای قلب و مغز. روغنهای موجود در ماهیهای سالمون، شاه ماهی،ساردین، قزل آلا و ماهی کولی سرشار از امگا ۳ مفید هستند، جدای از ویتامینهای AوD موجود در روغن ماهی.
-
تمشک آبی
تمشک آبی ضد چربی است. تمشک علاوه بر اینکه منبع خوب فیبر و آنتی اکسیدانهاست همچنین دارای پلی فنول است. این پلی فنولها باعث آب شدن چربی موجود در بدن شما شده ودر همان حال باعث جلوگیری از تشکیل سلولهای چربی می شوند.
-
ریشه گندم
ریشه گندم سرشار از ویتامینهای E ، اسیدهای چرب،فولیت،تیامین، زینک و فیبر است. به دلیل داشتن ارزش غذایی بالا، اضافه کردن آن به رژیم غذایی می توانید رژیم غذایی شما را سالمتر کند.
ریشه گندم به عنوان یکی از ترکیبات موجود در بسیاری از غذاها مانند مافینها و کیک ها می تواند غذای شما را مغذی نگه دارد.