به گزارش راگامگ؛ این غذا با موادی درست می شود که معمولا در هر خانه ای وجود دارد و طرز تهیه آن بسیار آسان است. می توانید به جای گوشت بوقلمون از گوشت گوسفند استفاده کنید.
۱٫ اولین گام در طرز تهیه این غذا پختن پاستا است. پاستا را جوشانده و آبکشی کنید. سپس داخل قابلمه بریزید و مواد ماکارونی که از قبل درست کرده اید را روی آن بریزید. البته فراموش نکنید که یک پیمانه مواد برای تزئین روی غذا کنار بگذارید.
۲٫ گوشت بوقلمون یا هر گوشت دیگری که می خواهید در غذا استفاده کنید را بیرون از یخچال قرار دهید تا یخ آن آب شود. سپس آن را داخل ظرف بریزید.
۳٫ دو پیمانه اسفناج، نصف یک عدد پیاز بزرگ را خرد کرده و به گوشت اضافه کنید.
۴٫ می توانید فر را روی ۴۰۰ درجه فارنهایت گرم کنید. ۳ قاشق غذاخوری پودر سیر، ۲ قااشق غذاخوری فلفل، ۲ قاشق غذاخوری نمک، ۱ قاشق غذاخوری پونه کوهی، ۱/۸ پیمانه سس ورچستر و ۲ و نیم پیمانه پودر سوخاری یا پودر نان اضافه کنید.
نکته: سس ورچشتر یا ورستر شایر یک طعم دهنده عالی برای انواع گوشت است که البته می توانید به جای آن از سس سویا یا سس استیک هم استفاده کنید.
دستور تهیه سس ورچستر
مواد لازم:
- سرکه سفید ۱/۵ لیوان
- پیاز ۱ عدد
- سیر ۳ حبه
- زنجبیل ۳ سانتیمتر
- فلفل قرمز ۱ عدد
- لیمو ترش ۱ عدد
- تمرهندی ۸۰ گرم
- خرما ۸ عدد
- ماهی آنچوی ۳ عدد
- چوب دارچین ۱ عدد
- دانه هل ۱ عدد
- تخم گشنیز ۱ قاشق غذاخوری
- دانه میخک ۴ عدد
- فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری
- فلفل سفید نصف قاشق چایخوری
- پودر خردل ۱ قاشق چایخوری
- پودر زردچوبه ۱ قاشق چایخوری
- نمک نصف قاشق چایخوری
- سس سویا ۲ قاشق غذاخوری
- آب ۲/۵ لیوان.
۱٫ زنجبیل، پیاز، سیر و فلفل تازه را خرد کنید.
۲٫ لیموها را با پوست برش بزنید.
۳٫ تمبرهندی و خرما را داخل دو لیوان آب خیس کنید.
۴٫ سپس آن ها را همراه با فلفل سیاه، فلفل سفید، خردل، زردچوبه، میخک، دارچین و گشنیز داخل قابلمه ریخته و به آن ها سرکه اضافه کنید.
۵٫ ماهی آنچوی را نیز به مواد اضافه کنید. “می توانید ماهی آنچوی را از مواد حذف کنید”.
۶٫ تمبر هندی و خرما را با دست داخل مواد له کنید.
۷٫ آخرین ماده ای که اضافه می کنید نمک است.
۸٫ سپس قابلمه را روی گاز قرار دهید تا به مدت ۲ الی ۳ ساعت بجوشد تا به غلظت دلخواه برسد. سپس اجازه دهید سرد شود و آن را از صافی رد کنید.
۵٫ سپس تمام مواد را با دست خوب هم بزنید.
۶٫ داخل یک ظرف گود را با پلاستیک یا سلفون بپوشانید. سپس کف ظرف را با مواد گوشت بپوشانید. ضخامت گوشت باید به اندازه ۲ سانتیمتر باشد. اگر ضخامت آن کم باشد از هم باز می شود.
۷٫ اسپاگتی را داخل گوشت بریزید. قبل از این که گوشت را به شکل کوفته در بیاورید داخل آن کمی هم پنیر موزارلا بریزید. از پلاستیک یا سلفون برای به شکل کوفته در آوردن گوشت استفاده کنید.
۸٫ به مدت ۳۵ الی ۴۰ دقیقه غذا را داخل فر قرار دهید. ۵ دقیقه قبل از تمام شدن زمان آن را از فر بیرون بیاورید باقیمانده سس را روی آن بریزید و مقداری هم پنیر موزارلا اضافه کنید و دوباره داخل فر قرار دهید.
۹٫ اسپاگتی کوفته ای ما آماده است نوش جان.