وبسایت تصویر زندگی: مربای موز یکی از مربا های خوش عطر و طعم است که به عنوان دسر هم می توانید آن را سرو کنید. امیدواریم درست کنید و در کنار خانواده از طعم بی نظیرش لذت ببرید.
مواد لازم
- شکر: نیم کیلو
- موز: ۷ عدد
- آبلیموی تازه: ۳ عدد لیمو تازه
- زعفران دم کرده در گلاب: به میزان دلخواه
- خلال پسته و بادام و گردوی خرد شده: در صورت تمایل
- آب: ۲ پیمانه
دستور پخت مربای موز
۱٫ شکر را با مقداری آب به جوش می آوریم و اجازه میدهیم تا قوام بیاید.
۲٫ بعد موزها را با ضخامت متوسط حلقه حلقه کرده و به آب لیمو ترش تازه آغشته میکنیم.
۳٫ آب لیموها را روی موزها ریخته و آرام با دست هم میزنیم تا همه موزها به آب لیموها آغشته بشوند. حتما این کار را انجام دهید زیرا باعث میشود موز رنگش تیره نشود و مربای خوش رنگی داشته باشید.
۴٫ بعد از اینکه شربت قوام آمد موزها را به آن اضافه میکنیم و اجازه میدهیم به مدت ۵ دقیقه بجوشد. البته بستگی به موز هم داره که چقدر رسیده باشد.
۵٫ حواستان باشد که موزها له نشود و در آخر هم زعفران و گلاب را که قبلا دم کرده اید به آن اضافه میکنیم و هم میزنیم و شعله خاموش میکنیم.
۶٫ کمی که سرد شد خلال پسته و بادام و گردو را اضافه میکنیم.
۷٫ بعد از خنک شدن مواد را داخل ظرف مورد نظر ریخته و بدون درب چند روزی داخل یخچال میگذاریم.
نکات
- موزها را با چاقوی پلاستیکی و غیر فلزی برش بزنید که زود سیاه نشوند.
- مربا را مثل آش هم نزنید که موزها له شده و مربا شبیه حلوا میشود.
- استفاده از مقداری پودر ژلاتین در داخل شهد مربا پس از قوام آمدن به جلوگیری از سیاه شدن موزها کمک میکند.
- موزها باید داخل شربت باشند که در اثر ماندن سیاه نشوند.
- این مربا ماندگاری بالایی ندارید. پس سعی کنید آن را زودتر مصرف کنید و آنرا داخل فریزر نگهداری فرمایید.