وبسایت نمناک: پوره لوبیاسفید و پیازچه غذایی ساده، مناسب گیاه خواران و کم هزینه که می توانید در مهمانی ها بعنوان مکمل سرو کنید.
مواد لازم برای پوره لوبیاسفید و پیازچه
- آب: ۵۰ میلی لیتر
- کنسرو لوبیا سفید: ۸۰۰ گرم
- سیر: ۲حبه
- پیازچه: ۱ دسته
- روغن زیتون: ۲ قاشق سوپ خوری
- جعفری: کمی
طرز تهیه پوره لوبیاسفید و پیازچه
۱٫ سیر و پیازچه را ریز خرد کنید (به جای پیازچه می توانید از یک پیاز کوچک استفاده کنید).
۲٫ روغن زیتون را در تابه ای گود گرم کنید و پیازچه خردشده را درون آن بریزید.
۳٫ آنها را برای ۵ دقیقه روی شعله کم تفت دهید، سپس حبه های سیر له شده را اضافه کنید تا بوی آنها بلند شود.
۴٫ کنسروها را آبکشی کنید. اگر کنسرو لوبیا در دسترستان نیست خودتان در منزل لوبیا سفید را بپزید؛ در اینصورت زمان پخت این پوره نسبتا طولانی خواهد شد. توجه کنید که منظور از ۸۰۰ گرم دو قوطی ۴۰۰ گرمی است؛ مقدار لوبیای خامی که باید بگذارید بپزد حدود ۲۵۰ تا ۳۰۰ گرم است.
۵٫ لوبیاهای پخته و آبکش شده را در تابه بریزید و با اضافه کردن کمی عصاره یا آب آنها را با گوشتکوب برقی یا دستی پوره کنید.
۶٫ جعفری را با مقدار کافی ادویه هم بزنید و به مواد اضافه کنید. آماده است. این غذا با ماهی سفید کبابی عالی می شود.