راگامگ برای این پست آموزش طرز تهیه طرز تهیه گرانولا بار + میانوعده مقوی و خوشمزه را آماده کرده ایم. برای مشاهده این آموزش آشپزی، این پست را دنبال کنید.
مواد مورد نیاز برای تهیه گرانولا بار :
خرما یا رطب تازه | ۲۲۰ گرم |
عسل | ۸۴ گرم |
کره بادام زمینی | ۶۴ گرم |
بادام ساطوری شده و سرخ شده (بدون نمک) | ۱۱۲ گرم |
جو دو سر (بدون گلوتن) | ۱۳۵ گرم |
*** شما میتوانید بنا به سلیقه ی خودتان از میوه های خشک، قطعات شکلات، میوه هایی مانند موز، وانیل و… در گرانولا بار خود استفاده نمایید. ***
طرز تهیه گرانولا بار :
خرماها را در میکسر ریخته و میکس کنید تا حدی که یک مایع خمیر مانند یکپارچه بدست آید.
در صورت تمایل میتوانید جوی دوسر و بادام را در داخل فر سوخاری کنید تا طلایی شود.
حالا جو دوسر، خمیر خرما و بادام را در یک ظرف جداگانه مخلوط کنید و کنار بگذارید.
نوبت کره ی بادام زمینی و عسل است، آن ها را در یک ماهیتابه ریخته و کمی حرارت دهید تا کمی داغ شود. حالا این مخلوط را به مخلوط قبلی که کنار گذاشتیم اضافه میکنیم تا محصول یکنواختی بدست آید.
در داخل ظرف فر یک برگ کاغذ شیرینی پزی قرار دهید و مخلوط را بر روی آن بریزید.
با کف لیوان یا دست مخلوط را فشار دهید تا کاملا پخش شود و روی آن را با سلفون بپوشانید.
مواد را داخل یخچال قرار دهید و ۲۰دقیقه منتظر بمانید، گرانولای خود را تقسیم کنید و برش بزنید.
گرانولا بار شما آماده است، نوش جانتان!
*** شما میتوانید از این گرانولا بار برای پذیرایی مهمان ها و یا به عنوان شیرینی برای رفتن به مهمانی ها استفاده کنید. ***