چیزکیک فوری
مواد لازم:
- بیسکویت ساده: ۲۰۰ گرم
- کره: ۱۰۰ گرم
- پنیر خامهای: ۲۰۰ گرم
- خامه: ۲۰۰ گرم
- وانیل: یک قاشق چایخوری
- ژله آناناس: یک بسته
- ژله توت فرنگی: یک بسته
- شکر: نصف لیوان (اگر دوست دارید شیرین باشد)
- یخ: چهار حبه
طرز تهیه:
۱٫ بیسکویت را با دست خرد و با کره آب شده خوب مخلوط کنید تا شکل خمیری به خودش بگیرد، بعد کف یک ظرف سلفون بکشید و بیسکویت را در قالب ریخته و با ته لیوان صاف کنید و داخل فریزر بگذارید.
۲٫ حالا پنیر خامهای، وانیل و شکر را خوب هم بزنید و خامه را به آن اضافه کنید. در یک ظرف دیگر ژله آناناس را با نصف لیوان آب جوش مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا ژله کاملا حل شود، چهار حبه یخ را به آن اضافه کنید و اجازه دهید تا سرد شود، بعد ژله را به پنیر اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا کاملا یکدست شود.
۳٫ پنیر را به بیسکویت اضافه کرده و روی آن را کاملا صاف کنید و داخل یخچال بگذارید تا خوب ببندد. ژله توت فرنگی را با یک لیوان آب جوش و چند تکه یخ مخلوط میکنید و وقتی چیزکیک کاملا سفت شد، ژله را به آرامی روی آن بریزید و دوباره داخل یخچال بگذارید تا کاملا سفت شود. پس از آماده شدن، لبههای سلفون را بکشید و به آرامی چیزکیک را از ظرف جدا کنید. به همین راحتی.
فوت کوزهگری:
برای اضافه کردن ژله به پنیر حتما صبر کنید تا ژله خنک شود، در غیر این صورت پنیر حالت یکدستی خود را از دست میدهد.
باقلوای عربی
مواد لازم:
- رشته عربی: یک بسته
- کره: ۵۰ گرم
- شیرعسلی: نصف قوطی
- خلال پسته و خلال بادام: به مقدار لازم
طرز تهیه:
۱٫ رشته عربی را باید از کوچه مروی یا فروشگاههایی که مواد شیرینیپزی دارند، تهیه کنید، برای یک بسته رشته، ۵۰ گرم کره و نصف شیرعسلی لازم است. ابتدا رشته را خرد کنید و داخل قابلمه با حرارت کم تفت میدهید تا رنگ آن کمی تغییر کند و از حالت خامی خارج شود، بعد آن را داخل یک ظرف پیرکس میریزید.
۲٫ حالا در یک ظرف دیگر کره را آب کرده و با شیرعسلی مخلوط میکنید و آن را داخل ظرف رشتهها ریخته و خوب هم میزنید تا کاملا یکدست شود، بعد مواد را صاف کرده و روی آن را با خلال پسته و خلال بادام تزئین کنید. ظرف را به مدت یک ساعت داخل یخچال بگذارید. رشته عربی آماده است. میتوانید آن را به تکههای کوچک برش دهید و در ظرف بچینید. نوش جان.
فوت کوزهگری:
رشته عربی را زیاد تفت ندهید، چون خیلی زود میسوزد.
باسلوق
مواد لازم:
- نشاسته گل: ۱۵۰ گرم
- آب: دوونیم پیمانه
- جوهرلیمو: یک هشتم قاشق چایخوری
- شکر رژیمی: یک و یکچهارم پیمانه (شکر معمولی: ۵۰۰ گرم)
- پودر ژلاتین: یک قاشق سوپخوری
- گلاب: دو قاشق سوپخوری
- پودر نارگیل: به مقدار لازم
- مغز گردو: به مقدار لازم
- مغر پسته: به مقدار لازم
طرز تهیه:
۱٫ نشاسته را با مقداری آب سرد مخلوط میکنیم. وقتی حل شد، حرارت را روشن میکنیم. جوهر لیمو را به آن اضافه کرده و مدام هم میزنیم.
۲٫ شکر را در بقیه آب میریزیم. پودر ژلاتین را به شکر اضافه و وقتی حل شد مخلوط را به نشاسته اضافه میکنیم.
۳٫ مواد را خوب هم میزنیم تا غلیظ شود، گلاب را اضافه کرده و خاموش میکنیم. پودر نارگیل را در ظرف ریخته و به اندازه یک قاشق از نشاسته را روی پودر نارگیل میریزیم، بعد گردو و خلال پسته را داخل آن فرو میکنیم و مقداری پودر نارگیل روی آن میریزیم. در ظرف میچینیم و دو الی سه ساعت داخل یخچال میگذاریم.
فوت کوزهگری:
باسلوق خانگی را حتما در یک ظرف در بسته و داخل یخچال نگهداری کنید، در غیر این صورت خیلی زود خراب میشود.
کاپ کیک قابلمهای
مواد لازم:
- آرد: چهار قاشق غذاخوری
- شیر: سه قاشق غذاخوری
- شکر: سه قاشق غذاخوری
- پور کاکائو: دو قاشق غذاخوری
- روغن مایع: چهار قاشق غذاخوری
- بیکینگپودر: یک قاشق سوپخوری
- تخممرغ: یک عدد
طرز تهیه:
۱٫ شکر و تخممرغ را در ظرف ریخته و خوب هم میزنیم. بعد روغن مایع و آرد و بیکینگ پودر را همراه پودر کاکائو به مخلوط اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم. درنهایت شیر به مواد اضافه میکنیم. داخل یک قابلمه به ارتفاع نصف فنجانها آب میریزیم و اجازه میدهیم آب به نقطه جوش برسد.
۲٫ فنجانها را با روغن چرب میکنیم و یکسوم آن را با مواد کیک پر میکنیم و در قابلمه آب جوش روی حرارت ملایم میگذاریم.
۳٫ یک ربع بعد وقتی کیکها خوب پف کرد، زیر آن را خاموش میکنیم و در قابلمه را با یک دمکنی میبندیم و اجازه میدهیم یک ربع بماند. وقتی کیک سرد شد به راحتی و با چند ضربه از داخل فنجان خارج میشود. میتوانید روی کیکها را با خامه تزئین کنید.
فوت کوزهگری:
برای جدا کردن کیکها از فنجان صبر کنید تا خنک شود، اگر داغ باشد به داخل ظرف میچسبد.
شیرینی شکلاتی آلمانی
مواد لازم:
- بیسکویت پتیبور: ۱۰۰ گرم
- تخممرغ: یک عدد
- گردوی خردشده: یکدوم پیمانه
- شکر: یکدوم پیمانه
- پودر کاکائو: یکچهارم پیمانه
طرز تهیه:
۱٫ ابتدا کره و پودر کاکائو را روی حرارت میگذاریم تا کره آب شود، بعد تخممرغ و شکر را اضافه میکنیم و سریع هم میزنیم در حدی که شکر خوب حل شود.
۲٫ حالا مواد را از روی حرارت بر میداریم و پودر بیسکویت و گردو را به آن اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم.
۳٫ این ترکیب را داخل یک کیسه فریزر میریزیم و به صورت استوانه فشرده میکنیم و به مدت دو ساعت داخل یخچال میگذاریم و بعد از آماده شدن برش میزنیم.
فوت کوزهگری:
بعد از اضافه کردن تخممرغ و شکر مواد را خوب هم بزنید و زود خاموش کنید، در غیر این صورت سفیده تخممرغ زود میبندد و شیرینی شما خراب میشود.
شیرینی کنجدی
مواد لازم:
- کنجد: یک ونیم پیمانه
- شکر: یک پیمانه
- عسل: سه قاشق غذاخوری
- روغن: دو قاشق غذاخوری
- زعفران حلشده در آب: یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
۱٫ شکر، عسل و روغن را در ظرف کوچکی ریخته و روی حرارت ملایم بگذارید تا مواد کاملا حل شده و طلایی رنگ شود، سپس زعفران را به آن اضافه کنید و در آخر کنجد را داخل ظرف بریزید و هم بزنید تا کنجدها کمی طلایی شوند.
۲٫ یک سینی را چرب کنید، حرارت را ملایم کنید تا حدی که سوهان فقط گرم بماند، سپس سوهان را داخل سینی بریزید و بعد از سرد شدن برش دهید. سوهان کنجدی را در ظرف دردار، دور از رطوبت و گرما نگه دارید کنید.
فوت کوزهگری:
قبل از ریختن سوهان در سینی یک قاشق از آن را در سینی بریزید، اگر زود بست و زیر زبان ترد بود، سوهان آماده است وگرنه اجازه دهید کمی بیشتر روی حرارت بماند.