مواد لازم:
برای خمیر:
۲ پیمانه خرده بیسکوئیت
یک سوم پیمانه شکر قهوه ای
یک سوم پیمانه کره آب شده
مواد میانی:
۴۵۰ گرم پنیر خامه ای نرم شده
یک چهارم پیمانه شکر قهوه ای
یک چهارم پیمانه شکر سفید
۲ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
۱ قاشق چایخوری دارچین
یک چهارم قاشق چایخوری زنجبیل
۱ قاشق چایخوری عصاره وانیل
۲ عدد سیب سبز خرد شده
برای تاپینگ:
یک چهارم پیمانه جو پرک
یک چهارم پیمانه آرد
یک چهارم پیمانه شکر قهوه ای
۱ قاشق چایخوری دارچین
۲ قاشق غذاخوری کره آب شده
سس کارامل
طرز تهیه:
1. فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.
2. در یک کاسه کوچک، مواد خمیر را با یکدیگر مخلوط کرده و کف قالب بریزید و فشار دهید. سپس به مدت ۵ دقیقه آن را بپزید.
3. در یک کاسه بزرگ، همه مواد میانی به جز سیب را با یکدیگر مخلوط کنید. سپس آنها را روی پایه کیک درون قالب بریزید و روی آنها نیز برش های سیب را بچینید.
4. در یک کاسه بزرگ تر، همه مواد تاپینگ به غیر از وانیل را با یکدیگر مخلوط کنید و آنها را نیز به عنوان لایه سوم روی مواد میانی بریزید. سطح مواد را صاف کرده و به مدت ۳۰ دقیقه درون فر قرار دهید.
5. در آخر سس کارامل را روی چیزکیک ریخته و سرو کنید.
منبع :روزیاتو