دلیل کیک جمع شده
۱ – دلیل اصلی قالب خیلی بزرگ هست طوری که مواد انگار فقط ته قالب رو گرفتن!
۲ – زیادی قالب رو چرب کردید طوری که وقتی مایه رو ریختید روغن اضافی همراهش بالا اومد!
۳ – مواد رو غیر دورانی زیاد هم زدید (مواد خیلی روی هم تا خوردن)
۴ – بیشتر از مقدار دستور مایعات ریختید.
۵ – حرارت فر کم بوده و کیک بیش از مقدار لازم پخته شده(مدت طولانی)
۶ – حرارت فر خیلی زیاد بوده مدت پخت هم زیاد.
۷ – فر سرد بوده بنابراین مدت پخت زیاد شده.
۸ – مقدار سفیده زیاد بوده و خیلی هم پف داشته و بین مواد کیک هوا ایجاد شده.
۹ – میزان شکر و مایعات مناسب نبوده یا شکر زیادی دانه درشت بوده ( این جوری شکر سنگین میشه و مقدارش نسبت به دستور با اینکه برابره ولی در واقع کمتر یا بیشتره )
۱۰ – قالب مورد استفاده نسبت به مواد کوچک بوده و مواد خیلی فشرده بودن.
۱۱ – کیک موقع پخت تکون خورده یا بهش ضربه زدید!
۱۲ – در فر موقع پخت باز شده یا دماش کم بوده!
۱۳ – بعد از اضافه کردن آرد خمیر زیاد مخلوط شده اونم به صوت غیر دورانی!
منبع : سورنا