مواد لازم:
کره نرم شده : ۵۰ گرم
شکر دانه ریز : ۴ قاشق غذاخوری
پوست رنده شده لیمو : ۱ عدد
آب لیمو : ۴ قاشق غذاخوری
تخم مرغ , زرده و سفیده جدا شده : ۱ عدد
برگ رزماری تازه ی ریز خرد شده : ۲ قاشق چای خوری
آرد ساده , الک شده : ۲۰۰ گرم
شکر جهت پاشیدن روی بیسکویت ها : مقداری
طرز تهیه:
۱. کف سینی شیرینی پزی را با کمی کره چرب نمایید .
۲. در یک کاسه بزرگ , کره و شکر را آنقدر بزنید تا مخلوط کمرنگ شود و حالت پفی پیدا نماید .
۳. پوست وآب لیمو را اضافه نموده , زرده تخم مرغ را بیافزایید و آنقدر بزنید تا مخلوط کاملا یکدست شود . رزماری خرد شده را ریخته و هم بزنید .
۴. آرد الک شده را افزوده و به خوبی ترکیب نمایید تا خمیری نرم شکل بگیرد . روی خمیر را بپوشانید و آن را در یخچال , به مدت ۳۰ دقیقه خنک نمایید .
۵. بر روی سطحی آرد بپاشید . خمیر را پهن نموده سپس با قالب برش , تعداد ۲۵ دایره به قطر ۶ سانتیمتر از آن بریده و جدا نمایید . خمیرهای گرد را بر روی سینی های آماده شده , بچینید .
۶. در یک کاسه کوچک به آرامی سفیده تخم مرغ را با یک چنگال بزنید و با استفاده از یک قلم مو آن را بر روی سطح بیسکویت ها بکشید تا براق گردند . اگر دوست داشتید کمی هم شکر ریز روی آن ها بپاشید .
۷. سینی ها را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۴ فرهای گازی , به مدت ۱۵ دقیقه قرار دهید تا بیسکویت ها طلایی شوند .
۸. بیسکویت ها را روی یک سینی مشبک فلزی بگذارید تا قبل از سرو , کاملا خنک شوند .
توصیه سرآشپز:
بیسکویت رزماری در ظروف دربسته به مدت یک هفته قابل نگهداری می باشند .
منبع :آوای سلامتی