کیک نم دارد
1 – کیک خیلی داخل قالب باقی مونده و فضاش هم گرم بوده و کیک عرق کرده.
2 – کیک کامل نپخته ولی ظاهرش سفت بوده و از فر خارج شده ( تست با خلال دندون انجام نشده و داخل کیک مغز پخت نیست )
3 – مقدار یکی از 3 ماده اولیه ( شکر،مایعات و روغن ) زیاد بوده یا روغن جامد استفاده شده که آب نشده و مقدارش بیش از دستور بوده!
کیک حفره حفره داره
1 – دلیل اصلیش دمای زیاد و مدت پخت کم هست.
2 – میزان مخلوط کردن یا کم بوده یا زیاد مثلا شکر و کره خوب مخلوط نشد یا زیاد مخلوط شدن.
3 – زیادی جوش شیرین یا بیکینگ پودر ریختید یا اینکه به جای بیکینگ پودر جوش شیرین اضافه کردید.
منبع : سوران