مواد لازم:
آرد سفید ۲ پیمانه
تخم مرغ (هم دمای محیط) ۶ عدد
شکر ۱/۲ پیمانه
کره (هم دمای محیط) ۲۰۰ گرم
پودر کاکائو ۱/۵ قاشق غ
شیر ۱/۵ پیمانه
بکینگ پودر ۳ق غ
خامه فرم گرفته ۲ بسته ۵۰۰ گرمی
موز دو عدد
گردو به میزان لازم
خلال بادام و پسته به مقدار لازم
رنگ خوراکی قرمز به میزان لازم
شکلات تخته ای به مقدار لازم
۱-من موادم رو نصف کردم و توی دوتا قالب هم اندازه درست کردم اونی که رنگش پر رنگتر هستش کاکائوی بیشتری توش ریختم پس برای یک کیکتون یک قاشق کاکائو بریزید و برای دیگری نصف قاشق غذاخوری…..
۲-مواد خشکمان را با هم مخلوط میکنیم (کاکائو و ارد و بکینگ پودر) و سه الی چهار بار الک میکنیم.
۳-زرده و سفیده را جدا کرده سفیده را میزنیم تا پف کند زرده را با شکر زده تا کرم رنگ شود سپس رنگ خوراکی و کره را اضافه میکنیم و با هم زن برقی هم میزنیم در این مرحله شیر را اضافه میکنیم و بعد از اضافه کردن شیر مواد خشکمان را نیز اضافه میکنیم و بصورت دورانی در یک جهت با لیسک هم میزینم تا مواد یکدست شود در نهایت سفیده را به مواد افزوده و بصورت دوارنی و آهسته با مواد مخلوط میکنیم.
۴-ته قالبمان را کاغذ روغنی که کمی چرب کرده ایم گذاشته و موادمان را در قالب میریزیم و در فری که از ۲۰دقیقه قبل گرم شده قرار میدهیم.دمای فر ۱۷۰درجه و مدت زمانی که من برای پخت کیکم ۴۵دقیقه بود که بسته به نوع فر میتوانیم بعد از نیم ساعت و زمانی که کیک پف کرد یک چنگال در کیک فرو کنیم از موادمان حالت خمیری نداشت و به چنگال نچسبد کیکمان کاملا مغز پخت شده است…
۵-کیکمان را از وسط نصف کرده و خامه و موز و گردو را برای لایه های وسط کیک استفاده میکنیم در آخر کل کیک را با خامه کاور میکنیم.
۶-من برای تزیین دور کیک از شکلات تخته ای و مغز پسته استفاده کردم و روی کیک را با مغز بادام و خامه ای که با رنگ میکس کردم تزیین کردم…
منبع :سوران