طرز تهیه شیرینی «پرنسس بریجیت» شیرینی روسیهای
این شیرینی سنتی متعلق به روسیه است. درست کردن آن خیلی راحت و ساده است. این شیرینی را درست کنید و به همه پُز دهید که شیرینی خارجکی درست کرده اید.
مواد لازم:
آرد 200 گرم
پودر شكر 200 گرم
نمك یكچهارم قاشق چایخوری
آرد ذرت 2 قاشق چایخوری
روغن كانولا یا ذرت 125 میلیلیتر (یكدوم پیمانه)
وانیلین یكچهارم قاشق چایخوری
گردوی برشته و آسیاب كرده 60 گرم
طرز تهیه:
1-آرد، یكچهارم از پودر شكر، نمك و آرد ذرت را با هم مخلوط و الك كنید. آنگاه روغن را در كاسهی مناسبی بریزید، نیمی از مواد خشك را همراه با وانیلین، به آن بیفزائید و مخلوط كنید.
2-سپس باقیماندهی مواد خشك و گردو را اضافه نمائید و قدری ورز دهید تا خمیر مناسبی به دست آید.
3-حالا هر بار به اندازهی یك قاشق چایخوری، از خمیر بردارید و با فاصله، در سینی مخصوص شیرینیپزی بچینید و به مدت تقریبی 10-12 دقیقه، در فر گرم شده با دمای 200 درجهی سانتیگراد، بپزید.
4-اكنون سینی را از فر در آورید و بعد از 5 دقیقه، شیرینیها را در باقیماندهی پودر شكر بلغتانید.
5-همینكه شیرینی قدری خنك شد، دوباره آن را در پودر قند بلغتانید و این كار را یك بار دیگر، تكرار كنید تا لایهی نسبتاً ضخیمی از پودر شكر، شیرینیها را در بر بگیرد.
6-اینك شیرینی را برای پذیرائی در ظرف مناسبی، بچینید.
یادآوری:
1-خمیر این شیرینی قدری خشك است و فقط با ورز دادن نرم و صاف میشود. بنابراین از افزودن مواد اضافی به آن جداً خودداری كنید.
2- سینی را اصلاً چرب نكنید.
منبع :آشپز باشی