مواد لازم:
آناناس ۲۰۰ گرم
کره ۱۱۰ گرم
شکر ۱۱۰ گرم
تخم مرغ ۲ عدد بزرگ
خامه ترش ۲۵۰ میلی لیتر
آرد یک و نیم پیمانه
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری
بیکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری
جوش شیرین ۱/۴ قاشق چای خوری
پودر نارگیل ۱۵۰ گرم
پودر قند ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
1- از قبل فر را با حرارت 180 درجه سانتی گراد گرم کنید.
2- قالب گردی (به قطر 18 سانتی متر) را با کره چرب کنید و در آن آرد بپاشید.
3-آرد، نمک، بیکینگ پودر، جوش شیرین و یک نوک انگشت نمک را با هم ترکیب کنید.
4-کره (به دمای محیط) و شکر را با هم بزنید تا سبک و پفدار شوند.
5-تخم مرغ ها و سپس خامه ترش را به مواد اضافه کنید و آن ها را با هم بزنید.
6-ترکیب آرد را به تدریج به سایر مواد اضافه کنید و سپس پودر نارگیل و آناناس را به آن ها اضافه کنید.
7-خمیر را در قالب آماده بریزید و آن را برای 60 تا 75 دقیقه یا تا زمانیکه طلایی رنگ شود و خلال دندانی که در وسط کیک فرو بردید و بیرون آوردید، تمیز باشد، در فر بپزید.
8- کیک را از فر خارج کنید. اجازه دهید تا در قالب کمی خنک شود، سپس آن را از قالب خارج کنید و بگذارید تا روی توری کاملا خنک شود. برای سرو روی آن پودر قند بپاشید.
نکاتی در رابطه با تهیه ی کیک نارگیل و آناناس :
1- پوست و قسمت وسط آناناس را جدا کنید. آن را ریز خرد کنید.
2- به کره و آرد اضافی برای قالب نیاز دارید.
منبع :آشپز باشی